Vårmote 2021

Vårjakkene som står høyest på vår ønskeliste

Her finner du noe for enhver smak!

SESONGENS VÅRJAKKER: Sjekk ut noen av våre favoritter nederst i saken. Foto: NTB
SESONGENS VÅRJAKKER: Sjekk ut noen av våre favoritter nederst i saken. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Været i Norge forandrer seg fort. Den ene dagen er det full sol og 15 varmegrader, mens dagen etterpå laver snøen ned. Et slikt tilfelle hadde vi denne uken i Oslo, men vi mister ikke motet av den grunn!

Vi tåler en dag til med litt tulle-vinter denne våren. Nå er vi nemlig så klare for ordentlig vår med ordentlige vårklær. Skinnjakker, trenchcoat-er, jeans med sneakers... Lista er lang og vi gleder oss til å ta i bruk alle (uten å ha lag med ulltøy under).

Akkurat nå er det vårjakker som står høyest på vår ønskeliste. Både fargerike og neddempede, lange og korte.

Som med alle andre plagg, kan også vårjakken styles på mange måter. Akkurat nå liker vi godt trenden hvor man bruker ulike nyanser av en og samme farge i ett antrekk. Dette kalles ton-i-ton-trenden og kan gjøres med både svart og blått, rosa og grønt.

Over ser du et eksempel på hvordan det kan gjøres med bruntoner. Her er både buksen, sko, veske, skjorte og jakke i ulike nyanser av brunt. Så fint!

Vårjakken kan også brukes til å løfte et antrekk, og heller gjøre at den skiller seg ut i stedet for å smelte inn i antrekket. Som du ser på bildet over, så kan man fint brukt en lakkjakke sammen med jeans.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer