Høstmoten

Varm og vakker høstmote

Her er 23 gode grunner til å elske at sommeren er over.

ELEGANT I RUSKEVÆRET: Hos Marc Jacobs går det i store skjerf, lag på lag og jordfarger denne høsten. Fra venstre mønstret ullkardigan, som er perfekt til enten tights eller jeans (kr 1795, Lexington), flerfarget lue (kr 300, Fornarina), skinnstøvlett med tre spenner og lav såle (kr 3300, Vips) og skjerf i myk tynn ull (kr 750, Andersen & Lauth). Foto: All Over Press/Produsenter
ELEGANT I RUSKEVÆRET: Hos Marc Jacobs går det i store skjerf, lag på lag og jordfarger denne høsten. Fra venstre mønstret ullkardigan, som er perfekt til enten tights eller jeans (kr 1795, Lexington), flerfarget lue (kr 300, Fornarina), skinnstøvlett med tre spenner og lav såle (kr 3300, Vips) og skjerf i myk tynn ull (kr 750, Andersen & Lauth). Foto: All Over Press/Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Når bladene faller av trærne og temperaturen kryper nedover, er det på tide å kle seg i lune deilige plagg som holder deg varm fra topp til tå.

Klær som er fine å ha

Nøkkelplagg som strikkejakken, myke tights, kåper som dekker rumpa, fuskepels-jakker og lodne luer er et must i høstgarderoben.

Gummistøvler i fine farger, fôrede støvletter og tynne ullkjoler er også med på å gjøre deg både velkledd og varm når temperaturene synker og du dessverre ikke kan bruke de lette sommer- og høstklærne før neste år.

Få inspirasjon til shoppingturen her:
Allværsjakka er tilbake!

På yttertøysfronten kan vi dessuten melde om at den noe sagnomsuste allværsjakka er tilbake.

En slik jakke, som skal tåle ruskevær av alle slag, er faktisk høstens aller beste investering.

Mye å velge mellom

Om du så elsker dun, gåsefjær eller bobler - utvalget er stort denne høsten.

Fôrede parkaser med hetter er for eksempel perfekt hvis du vil følge sesongens hotte grønsj-stil.

80-tallets favorittplagg boblejakka gjør ellers comeback, dog i en litt mer nedtonet versjon.

Eller hva med en sporty modell med vannavvisende overflate, eller en shiny olivengrønn boblekåpe med feminin fasong?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer