Sko

Vårskoen du bør prøve

Kalles ikke for den «nye ballerinaskoen» for ingenting.

Publisert
Sist oppdatert
Playboy-kongen Hugh Hefner har tøflet rundt i dem lenge, men denne våren har du sikkert fått med deg at den øvre aldersgrensen for loafers er visket ut.

Det smørmyke fottøyet er noe av det heteste du kan putte føttene i denne sesongen. Og det beste av alt? Trendskoen er minst like anvendelig som ballerinaen.

Perfekt til vårværet

Det er ikke uten grunn at ballerinaskoen er blitt så populær. Den er fin, komfortabel og anvendelig.

Men i vår kan du altså trygt bytte den ut med en annen modell: Loaferen.

- Ja, loaferen er blitt den nye ballerinaen, sier kjedesjef for Bianco, Elin Karlsen, til KK.no i en tidligere artikkel.

- Den kommer til å bli en hit. Skomodellen er perfekt til mellomvarmt vær når du kanskje ikke vil lufte tærne, legger hun til.

20 våfine loafers:
Stem her!

Hva synes du om loaferen?Slik styler du den

Loaferen er som sagt minst like anvendelig som ballerinaen – men fordelen er at den er mer maskulin og hakket røffere.

Den skaper dermed en fin kontrast til feminine antrekk, som kjoler og skjørt – samtidig som den selvfølgelig kan brukes til jeans og shorts.

Stilikon Alexa Chung og popstjerne og designer Gwen Stefani er allerede fan av den universelle skoen – og bruker den på hver sin måte.

STILTIPS: Skal du bruke dem til bukser, gå for ankelkorte modeller eller brett leggen opp. Da kommer skoene til sin rett – og du får den stilriktige, avslappede looken.


Vårmote 2012

Se hvordan våren blir hos skokjedene Bianco, Økonomisko og Aldo.

Sjekk også KK.no sin store trendrapport for våren/sommeren 2012 - og vår oversikt over hvilke trender som resirkuleres denne sesongen.

Vi har dessuten fått en titt på hvordan våren blir hos kleskjedene H&M, Bik Bok, Lindex, Gina Tricot, Cubus, Vero Moda, KappAhl, Weekday, Monki, MQ, Monsoon, nettbutikken La Redoute og veske- og tilbehørskjedene Accessorize, Glitter og Morris.

Liker den!
 
294 (51%)
Liker den ikke
 
147 (25%)
Ok, men ikke helt min stil
 
92 (16%)
Usikker
 
47 (8%)
TIL BUKSER: Gwen Stefani bruker sine lakkloafers til ankelkorte bukser - både smale jeans og chinos. Foto: All Over Press
TIL BUKSER: Gwen Stefani bruker sine lakkloafers til ankelkorte bukser - både smale jeans og chinos. Foto: All Over Press Vis mer
TIL KJOLER OG SKJØRT: It-jente Alexa Chung har flere par loafers i skapet, og bruker dem til alt fra korte skjørt til lange kjoler. Foto: All Over Press
TIL KJOLER OG SKJØRT: It-jente Alexa Chung har flere par loafers i skapet, og bruker dem til alt fra korte skjørt til lange kjoler. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer