Sko

Vårskoene du kan bruke allerede nå

Kast støvlettene og gå våren i møte i et av disse parene.

VAKRE VÅRSKO: Dropp vinterdepresjonen med et par glade vårsko på føttene. Se flere par og få mer informasjon om pris og merke i bildeviseren under. Foto: Produsentene
VAKRE VÅRSKO: Dropp vinterdepresjonen med et par glade vårsko på føttene. Se flere par og få mer informasjon om pris og merke i bildeviseren under. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Stem her!Begynner du å bli lei av vintersko?Våren er rett rundt hjørnet, så hvorfor ikke bytte ut fôrte saltrender med et par som minner deg om at det ikke er lenge til sola kommer?- Vær obs på dette!En som allerede har tatt fram vårskoene er modell og fotografstudent Hinda Fahre i hvite Vans fra Marc Jacobs.For det er faktisk fullt mulig å bruke lette sko nå, selv om det bare er en og annen tørr asfaltflekk å se. - Disse er i skinn og har en god såle, og da tåler de litt mer, sier Fahre – som innrømmer at det imidlertid er noe kjølig. For synlige sokker er ikke noe alternativ for Fahre. - De må kun gå opp til kanten på skoene for at det skal funke.Se 20 vårsko her:

Frisk opp favorittparetHar du allerede et par velbrukte sko som gir vårfølelse? De kan bli som nye hvis du: Skifter lisser: Nye lisser gjør stor forskjell. Bare sørg for å kjøpe lange nok lisser (tell hvor mange «lissehull» skoene har i høyden og snakk med betjeningen). Rengjør sålen: Tidligere hvite såler kan bli hvite igjen ved å børste dem med zalo (bruk for eksempel en neglebørste). Ekstra vanskelige flekker? Prøv litt neglelakkfjerner på en bomullsdott, men pass på at den ikke kommer i kontakt med annet enn gummisålen. Bruker skokrem på skinnsko: Skokrem hjelper til med å skjule gamle synder. Husk å fjerne flekker med klut eller børste først. Nøytral skokrem bruker du hvis du vil beholde den originale fargen. Vil du friske opp fargen, bruker du en med litt farge. Husk impregnering etterpå. Fjerner flekker på stoffsko: Sko i stoff kan du rengjøre forsiktig med egnet flekkfjerner.Sko, sko, skoStort denne våren blir også 70-tallsinspirerte tresko. H&M satser på denne trenden, det samme gjør skomerket Ecco. For full oversikt over vårens mest trendy sko, se artikkelen Slik skal til tilbehøret se ut i 2011. Foretrekker du lave sko, sjekk ut Flate, fine vårsko, 88 ballerinasko fra 99 kroner og 25 par sneakers som gir umiddelbar vårfølelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer