Sko

Vårskoene du kan bruke til alt

Tøyskoene dine kan brukes til mye mer enn bare dongeribukser.

LETTE, FEMININE OG FARGERIKE: Ifølge motejournalist i KK, Nadine Monroe, kan du bruke tøyskoene til mye mer enn bare jeans. Hun brukte til og med Converse til brudekjolen sin. Foto: Produsenten/Colage: Tone Ruud Engen
LETTE, FEMININE OG FARGERIKE: Ifølge motejournalist i KK, Nadine Monroe, kan du bruke tøyskoene til mye mer enn bare jeans. Hun brukte til og med Converse til brudekjolen sin. Foto: Produsenten/Colage: Tone Ruud Engen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Endelig ser det ut til at vinterens mørke dager slipper taket, og temperaturene tillater deg å legge vekk både dunjakker og luer.

Nå kan du finne frem til vårjakkene du la bakerst i skapet for et år siden, og kle deg i friskere farger mens du venter på sommeren.

Ikke minst kan du igjen ta frem tøyskoene!

Mens damene i Roma spankulerer rundt i høye hæler sommer som vinter, er det ganske mange her hjemme som har en forkjærlighet for den gode, gamle gymskoen.

LES OGSÅ: Dette er vårens skofarge

En svært trendy vårsko

Det er utallige muligheter når du skal gå til innkjøp av årets nye tøysko.

Blant annet gjør flatforms et comeback, så det er fortsatt muligheter for å komme seg opp i høyden, også med gymskoene.

Ellers denne våren kan du vente deg mye friske farger blant tøyskoene.

- Denne våren kommer det både fargesterke tøysko og en del pasteller og myke farger. Skoene følger trendene og fargeskalaen i vårens motebilde, forteller Cecilie Presley hos Mildh press til KK.

Hun forteller at de fleste skoene er lette og feminine, og selv om italienere kanskje går for høye hæler, er det ingen ting i veien ved å velge gymsko.

- Jeg er veldig glad for at flere varemerker kommer med tøysko, som du kan bruke til enhver anledning. Tøyskoene sørger for å utvikle seg sammen med trendbildet, og da kan det ikke bli annet enn trendy, forteller Presley.

LES OGSÅ: De 50 fineste vårveskene

Sjekk ut noen av de lekre tøyskoene denne våren:Brukte Converse i bryllupet

Motejournalist i papirutgaven av KK, Nadine Monroe, er stor fan av vårens tøysko, og hennes absolutte favoritt er Converse.

- Jeg bruker Converse til ALT, til og med til brudekjolen min, forteller hun.

Noen statement-sko er et enkelt triks for å rocke opp en kjole, og selv om mange velger å bruke skoene til jeans, finnes det mange flere muligheter.

- Jeg føler meg avslappet, ung og oppdatert - Converse går aldri av moten. Så fort det er tendenser til vår i luften, er skoene aldri langt unna. I år blir det flere par på meg, og nå ønsker jeg meg et par med platåsåle, sier Nadine.

LES OGSÅ: Alt som skal til for å redde vårgarderoben

Tekst av: Henriette Ydse Krogstad

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer