Vårmote 2021

Vårtrendene vi søker mest etter

Stemmer dette med hva du er på utkikk etter denne sesongen?

ÅRETS VÅRMOTE: Både babyblått og bohemske klær er det folk søker mest etter om dagen. Foto: NTB
ÅRETS VÅRMOTE: Både babyblått og bohemske klær er det folk søker mest etter om dagen. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Hvert eneste år introduseres vi for nye trender. Noen har vi aldri sett før, men ofte er det trender som har vært populære tidligere. 90-tallet har vært i fokus i lang tid, men nå kan det se ut til at tiår som 60- og 70-tallet er på vei tilbake.

Stylight, en nettside som henter ut statistikker over hva folk søker etter om dagen innen mote, skjønnhet og design, har nå funnet ut av hvilke vårtrender vi er mest opptatt av om dagen.

De har nemlig analysert hva 120 millioner shoppeglade mennesker har søkt mest etter når det kommer til årets vårmote.

Populære trender

Om høsten er det gjerne rustrøde farger og dyreprint som står i fokus, men om våren henter vi gjerne frem lysere farger og blomstrete mønster.

Men ifølge Stylight så er det farger som babyblått- og rosa, den bohemske looken, den maritime-stilen og plagg med college-vibber som står i fokus denne sesongen.

Babyblått- og rosa

Innenfor hver av disse trendene er det visse plagg som er blitt søkt etter. Når det gjelder plaggene i babyblått- og rosa, så er det den strikkede kardiganen, heklede luer og rutete bluser i duse toner som er mest ettertraktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer