Bjørn Borg

Veldedig hipsterfest sparket i gang moteuken i London

STYLEmag var til stede da i London Björn Borg og MTV Staying Alive foundation inviterte til motevisning og stor fest før helgen, et event som også markerte åpningen av London Fashion Week.

Veldedig hipsterfest sparket i gang moteuken i London
Publisert
Sist oppdatert

Festen ble avholdt i Øst-London i forbindelse med lanseringen av undertøyskolleksjonen Get it On, en fargerik kolleksjon fra undertøysmerket hvor deler av overskuddet går til MTV Staying Alive Foundation i for å bidra i kampen om å bekjempe spredningen av HIV.

Veldedig hipsterfest sparket i gang moteuken i London

FARGERIKT: Modellene viste fargerikt undertøy fra Bjørn Borgs Get it On-kolleksjon. Foto: Julie Kase.

Det livlige arrangementet fant sted i industrielle lokaler, nærmere bestemt i nedlagte Truman Brewery i Øst-London, og festen bød på motevisning, en minikonsert med den gjenforente jentegruppen Sugarbabes og en rekke DJs.

Veldedig hipsterfest sparket i gang moteuken i London

SUGARBABES: Den britiske jentegruppen Sugarbabes, som hadde sin storhetstid på begynnelsen av 2000-tallet, holdt minikonsert på festen. Foto: Bjørn Borg.

Stemningen nådde nye høyder da Sugarbabes entret scenen og sang hitlåten Overload som var bandets første offisielle singel fra debutalbumet One Touch i 2000. Publikum fotograferte, filmet og sang med. Se musikkvideoen her.

MTV-verten Becca Dudley var kveldens konferansier og hadde også æren av å avslutte motevisningen da hun og modellkjæresten Hay Heist ble heist ned fra taket ikledd en unisex-tandem underbukse.

Les også: STYLEmag var på plass under Mulberrys vår- og sommervisning i London

Veldedig hipsterfest sparket i gang moteuken i London

TANDEM-TRUSE: MTV-vert Becca Dudley og modellkjæresten Hay Heist avsluttet festen ved å kline til i en tandem-truse fra Bjørn Borg. Foto: Bjørn Borg.

Budskapet er med andre ord til de unge, nemlig å ”get it on”, men på en sikker måte. Underbuksen for to har blitt produsert i et begrenset antall som Get it On sin fanebærer, og hvor hele overskuddet fra salget går til  formålet og arbeidet med å bekjempe spredningen av HIV blant unge mennesker.

Veldedig hipsterfest sparket i gang moteuken i London

BACKSTAGE: STYLEmags moteansvarlig Julie Kase fikk muligheten til å knipse bilder av modellene backstage. Foto: Julie Kase.

Se en infosnutt om Björn Borgs ”Get it on”-kampanje her!

AV JULIE KASE

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer