Hår:

- Veldig mange bruker feil produkter til håret sitt

Vi har fyrt løs med 16 spørsmål til frisør Siri Myhre. Hun gir oss blant annet tips og triks for å unngå hårtabber!

HÅR: Hvordan vet man om man kler langt eller kort hår best? Og hvilke hårprodukter burde «alle» ha på badet? Frisør Siri Myhre gir deg sine beste tips! Foto: NTB Scanpix.
HÅR: Hvordan vet man om man kler langt eller kort hår best? Og hvilke hårprodukter burde «alle» ha på badet? Frisør Siri Myhre gir deg sine beste tips! Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å finne frem til den riktige frisyren og de riktige hårproduktene som gjør at man bare føler seg ordentlig fin og komfortabel til enhver tid er ikke alltid like lett. Tvert imot, så kan det noen ganger virke som en uløselig gåte.

Hvor mange ganger har man ikke stått foran speilet om morgenen hvor både klær og sminke sitter helt perfekt - men så var det det håret, da. Det blir ikke som man vil uansett hvor mye man prøver, og til slutt er man bare nødt til å ta seg til takke med nok en «bad hair day». PSST! Slik vil vi ha håret i 2018.

For å forhåpentligvis unngå dette problemet, har vi derfor valgt å samle en rekke spørsmål med alt vi lurer på rundt dette med hår og hårprodukter - og eksperten som nå skal få æren av å gjøre oss litt klokere på dette området er eieren av Kutt frisør på Grünerløkka i Oslo, Siri Myhre.

Hun har jobbet som frisør i hele 14 år, og utdannet seg i tillegg som makeupartist ved Mkc Beauty Academy i Los Angeles i 2007.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer