Leppestift

Velg en leppestift i samme farge som brystvortene dine

Doktor Travis Stork (45), kjent fra programmet «The Doctors», mener det er den perfekte match!

NUDE LEPPESTIFT: Ifølge The Doctors bør du velge en nude leppestift som har samme farge som brystvortene dine.  Foto: NTB Scanpix
NUDE LEPPESTIFT: Ifølge The Doctors bør du velge en nude leppestift som har samme farge som brystvortene dine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En hudfarget leppestift, eller nude som det også heter, er noe de alle fleste kvinner kler - i alle fall når man finner den perfekte tonen. For det er ikke til å stikke under en stol at det er fort gjort å rote seg bort i nude-jungelen og ende opp med å se ut som om du har forvekslet leppestiften med concealeren. Det har i alle fall jeg gjort et par ganger! (Psst: slik blir leppestift laget!)

Nå ser det imidlertid ut som at Dr. Travis Stork (45), kjent som en av medvertene i programmet «The Doctors», har funnet løsningen på problemet. 

I en episode av det populære talkshowet kommer det nemlig frem at du bør velge en nude leppestift som har samme farge som brystvortene dine! Da jeg fortalte dette til redaksjonen på morgenmøtet så reaksjonen deres cirka sånn her ut: «Say what!?»

LES OGSÅ: Slik fikser du knust sminke på 1-2-3!

- Naturen vet best 

I klippet forteller Dr. Stork at årsaken til dette er noe så enkelt som at naturen vet best hvilke farger som passer til akkurat din hudtone - og i dette tilfellet passer altså fargen på brystvortene dine perfekt på leppene dine. Bare innrøm det, du får litt lyst til å sjekke om det stemmer - det gjør i alle fall jeg!  

Tone Skipa, som er makeupartist og KK.no-blogger, er litt usikker på hvorvidt denne brystvorte-teorien stemmer eller ikke. 

- Det er en morsom sak, og det kan nok være en indikator. Det er for så vidt sant at ingenting kan slå naturens fargevalg, men jeg tror i dette tilfelle så er det med en viss modifikasjon. For min del så ville jeg ikke hatt fargen på brystvortene mine på leppene. Kanskje det stemmer mye mer når man ikke har fått barn? 

Se klippet fra The Doctors nedenfor: 

Vi gjør oppmerksom på at Tone Skipas blogg har et annonsesamarbeid med Aller Media-eide AdLink. Aller Media eier også KK.no.

LES OGSÅ: Slik sminker du perfekte, røde lepper

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer