Statementsmykke

– Velg et stort statementkjede

Trenden med store smykker holder seg gjennom våren og høsten, skal vi tro ekspertene.

PÅ ÅPNINGEN: Store statementsmykker holder koken - også til høsten. fra høyre ser du et glitrende sølvkjede med strass fra SO-B, neonfargede grønne øredobber fra Zuzanna G, to kjeder fra SO-B, og rosa øredobber fra Zuzanna G - som alle ble utstilt under åpningen av Oslo Fashion Week.  Foto: Sara Johannessen
PÅ ÅPNINGEN: Store statementsmykker holder koken - også til høsten. fra høyre ser du et glitrende sølvkjede med strass fra SO-B, neonfargede grønne øredobber fra Zuzanna G, to kjeder fra SO-B, og rosa øredobber fra Zuzanna G - som alle ble utstilt under åpningen av Oslo Fashion Week. Foto: Sara Johannessen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Statementsmykker hadde sitt virkelig store comeback på motefronten i fjor, og det er ikke bare store halskjeder som har vært i vinden. Store øredobber, glitrende steiner, svære cocktailringer og lag-på-lag med glitrende armbånd har vært kjempehot. Og skal vi tro norske designere som Børre Olsen (som står bak smykkemerket SO-B) og Zuzanna Gregorowicz (som står bak smykkemerket Zuzanna G)blir det i hvert fall ikke noe mindre populært utover i 2013. KK.no møtte de to designerne under åpningen av Oslo Fashion Week på Astrup Fearnley-museet mandag kveld. De var nemlig blant designerne tok del i den eksklusive moteutstillingen som markerte starten på moteuka. Se bilder fra åpningen av Oslo Fashion Week på Astrup Fearnley nedenfor:

LES OGSÅ: SSO-B samarbeider med Glitter

Trenden blir enda større

Børre Olsen er blant smykkedesignerne som for tiden nyter sukess - både i Norge og internasjonalt. Og som KK.no tidligere har skrevet, har smykkene hans blitt båret av superstjerner som Lady Gaga og Rihanna. Mandag viste han frem noen av sine siste nyheter, og til KK.no forteller han at etterspørselen bare blir større og større. – Det kommer bare mer og mer store statementsmykker nå fremover. Det er veldig i tiden, sier han, og viser frem noen av favorittene: – For neste sesong har jeg valgt å satse mer på farger. Det er enda litt mer ekstravagant. Dette kjedet her for eksempel, er litt London-inspirert, og er en av mine klare favoritter. Zuzanna Gregorowicz har latt neonfargene få innpass i sin smykkekolleksjon for den kommende sesongen. – Neon kommer virkelig for fullt. Nå skal det være mye farger, sier hun til KK.no. Se flere bilder fra SO-B og Zuzanna Gs nye kolleksjoner nedenfor:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer