Cala & Jade

«Venteliste-veskene» er tilbake

Nytt samarbeid mellom det norske merket Cala & Jade og teppedronning Celine Maktabi.

KELIMVESKER: Det norske tilbehørsmerket Cala & Jade og teppedronninga Celina Maktabi gjentar suksessen  fra 2009 og lanserer fire nye kelimvesker første uken i juni. Foto: Produsenten
KELIMVESKER: Det norske tilbehørsmerket Cala & Jade og teppedronninga Celina Maktabi gjentar suksessen fra 2009 og lanserer fire nye kelimvesker første uken i juni. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Cala & Jade og Celine Maktabi lanserte sin første kelimkolleksjon i 2009, var det lange ventelister på flere av veskene.

Denne sommeren lanserer de en ny kolleksjon bestående av fire vesker laget av vintage kelimtepper og skinn.

LES OGSÅ: Her er vårens it-genser

Nytt designsamarbeid

Det norske tilbehørmerket Cala & Jade ble startet i 2007 av Anette W. Nilsen, Tina C. Skaar og Nina Amble Sandaas.

De har på kort tid etablert seg som et populært veskemerke i Norge, og i 2012 vant de Nåløyet-prisen for beste tilbehørsmerke.

– Det er utrolig spennende å lansere en ny kelimkolleksjon. Vi håper den blir tatt i mot like godt som den forrige kolleksjonen, og gleder oss til lanseringen i juni, sier Tina Skaar som er daglig leder i Cala & Jade.

- Hvert kelimteppe som brukes i kolleksjonen er vintage og vevet for hånd, så hver veske vil derfor være helt unik. Det ligger mye håndverk og tradisjoner bak som gjør veskene til tidløse skatter, sier Celine Maktabi.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer