Vera Wang

Vera Wang «kopierte» navnebror Alexander Wang

Designeren, som er kjent for sine romantiske brudekjoler, viste en langt mørkere kolleksjon i New York.

VERA WANG VÅR/SOMMER 2016: Vera Wangs kolleksjon for neste sommer, var langt mørkere og mer sportsinspirert enn vi tidligere har sett fra designeren, som er kjent for sine vakre brude- og galakjoler.  Foto: Scanpix
VERA WANG VÅR/SOMMER 2016: Vera Wangs kolleksjon for neste sommer, var langt mørkere og mer sportsinspirert enn vi tidligere har sett fra designeren, som er kjent for sine vakre brude- og galakjoler. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO:  Navnet Vera Wang er for de fleste synonymt med ultraromantiske og ganske så ekstravagante brudekjoler i kremhvitt, pasteller og luksuriøse materialer. 

Ikke minst fordi såpass mange kjendiser og moteikoner har valgt nettopp Wang som designer av sitt bryllupsantrekk. 

De siste årene har imidlertid den amerikanske designeren også hatt stor suksess med sine galakjoler og selskapsantrekk - som ofte er å se på den røde løperen under store prisutdelinger, som Oscar (Academy Awards).

I tillegg har også Wangs «ready to wear»-kolleksjonen, som hun viser hver sesong under New York Fashion Week, blitt mer og mer populær.

Likevel er det jo de hvite, romantiske brudekjolene vi forbinder med Vera Wang. 

Og derfor er det nok mange som kan bli overrasket når de ser den siste kolleksjonen (for våren- og sommeren 2016) Wang viste i New York tirsdag. 

Det kan nemlig se ut til at Vera har hentet inspirasjon fra sin kjente «navnebror» - Alexander Wang (de to er ikke i familie) når hun designet for neste sesong. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer