Sexy

Verdens mest sexy matboks

Her får du se den!

Verdens mest sexy matboks
Publisert
Sist oppdatert
Synes du det er for lite sus og sensualitet i å trekke opp en trist matpakke bestående av to skiver med svett gulost? Da bør du sjekke ut den nye matboksen til Ben Westwood.

Avkledd og bundet

Ben Westwood er en britisk fotograf, og sønn av punkdesigner Vivienne Westwood. Nå lanserer han en serie matbokser vil gjøre at lunsjen aldri helt vil bli den samme igjen.Lunsjboksene kommer i rosa og blått, og har bilder av svært lettkledde jenter i Bettie Page-stil. Lunsjboks-modellene har vekket kraftige reaksjoner, ettersom de poserer på en måte som sender tankene til bondage og SM.
 • Mat til lyst
 • Derfor elsker han strippere
 • Hemmelige sexfantasier
 • Nye lunsj-samtaler

  - Dette er en mulighet til å kombinerer det kjente og hverdagslige med noe som mange mener er støtende og ekkelt. Dessuten er det noe å snakke om over lunsjen, sier Ben Westwood til Grazia.

  Protesterer mot ny lov

  Ben Westwoods erotiske matbokser kom i salg 26. januar. Datoen var ikke tilfeldig valgt. Dette er nemlig samme dato som en ny britisk lov trer i kraft. Den omdiskuterte loven forbyr bilder som er av en «ekstrem karakter», selv om aktiviteten bilder viser i seg selv er lovlig. Dette vil i strengest fall gjøre det straffbart å eie Ben Westwoods bok «F**k Fashion: The Erotic Photography Of Ben Westwood».
 • Derfor vil han ha trekant
 • Frisk opp med fantasier
 • Disse er frekkest i senga
 • Naken-demonstrasjon

  Ben Westwood har tidligere protestert mot loven, som han hevder er sensur. Han har også demonstrert mot lovforslaget ved å la fetish-kledde modeller sprade utenfor det britiske regjeringskvartalet.

  Mot sensur

  Kunsteren uttrykker en sterk motstand mot alle former for sensur. Og denne motstanden hevder han å ha arvet fra punkemamma Vivienne Westwood. - Min mor tror ikke på sensur. Det gjør oss til uærlige mennesker, og mor oppdro meg til å alltid være ærlig.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer