ORIGINALT: Skuespiller Thomas Jane poserer med Anne Heche under premieren på sesong 2 av TV-serien Hung. Men hva i all verden er det han har på føttene? Si din mening om fottøyet i boksen under. Foto: All Over Press
ORIGINALT: Skuespiller Thomas Jane poserer med Anne Heche under premieren på sesong 2 av TV-serien Hung. Men hva i all verden er det han har på føttene? Si din mening om fottøyet i boksen under. Foto: All Over PressVis mer

Sko

Verdens styggeste sko?

Hva ville du sagt om typen kom hjem med disse?Tåsko for menn

Hva vill du sagt om typen kom hjem i disse?Vi har sett mye rart på skofronen de siste årene.

Madonna har iført seg pistolsko, Salma Hayek har dukket opp i støvletter til 35 000 kroner, og Lady Gaga går i sko uten hæler.

Men på herrefronten har det vært merkelig stille. Helt til nå.

Nei og nei. Disse får han ikke gå med
 
208 (51%)
Hm. Ok på fottur, ikke på byen
 
136 (34%)
Wow, de var kule og annerledes
 
60 (15%)

Tåsko

Da skuespilleren Thomas Jane poserte for fotografene foran premieren på sesong 2 av TV-serien Hung, var det nemlig i et par oppsiktsvekkende sko.

Si din mening om skoene i boksen nede til høyre.

Hver tå hadde nemlig sin egen plass i det spesielle fottøyet.

41-åringen smilte blidt sammen med motspiller Anne Heche, men for fotografene var fokuspunktet en god slump lenger ned.

Til lek og trening

Vibram Five Fingers heter skoene, og beskrives av produsenten som en sko som «stimulerer muskler og ben i føttene, og ikke bare vil gjøre deg sterkere og sunnere, men også forbedre din balanse, smidighet og balanse». Disse skoene tar det med andre ord noen hakk videre enn enn nesten like omdiskuterte fitflops.

LES OGSÅ: Bygdas svar på onepiece.

Vibram anbefaler fottøyet til trening, lek og for moro skyld. Men merkelig nok står altså ikke rød løper-bruk på listen.

Prisen? Skoene koster fra 700 kroner og oppover.


Fra Atlantis?

Den engelske avisen Daily Mail er ikke nådig i sin omtale av skovalget. De kaller skoene bisarre, og mener fottøyet kræsjer helt med resten av antrekket.

LES OGSÅ: Se på jakke til Kylie!.

Leserne er heller ikke nådige.

- Det ser ut som noe som har krøpet ut av Atlantis, skriver «Jen» i avisens forum.

Andre er mer diplomatiske.

- (...) jeg synes de ser like fine eller stygge ut som noen av de skoene som kvinnelige kjendiser tar på seg på den røde løperen. Hvorfor kan ikke en mann gjøre en fashion statement når en kvinne kan ha på seg de fæle gladiatorskoene. Eller hælløse sko, eller lårhøye støvler?, spør «Thandi».

Saker spesielt utvalgt for deg:

Mest populære saker: