Veske

– Veska ble revet bort på en dag

Den første veska Victoria Beckham designet ble solgt på én dag.

FRA FRU BECKS: Designerens første veskekolleksjon er i salg, og denne veska er allerede utsolgt.  Foto: Produsenten
FRA FRU BECKS: Designerens første veskekolleksjon er i salg, og denne veska er allerede utsolgt. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
For et drøyt år siden ga førstefotballfrue, designer og eks- Spice Girl Victoria Beckham en sniktitt på sin kommende veskekolleksjon. In Style skriver at de visste veskene kom til å bli en hit allerede da. Ladylike luksusDa én av veskene ble lagt ut for salg på britiske Net-a-Porter rett før julaften, gikk fashionistafingrene varme på tastatur verden rundt. Skulderveska, som er laget av skinn og nubuck og koster drøye 15000 kroner, var utsolgt i løpet av en dag. Victoria Beckham har valgt å bruke luksuriøse materialer til sine vesker. Dama skal eie Birkin-vesker for omlag 15 millioner kroner!Materialer som høykvalitetsskinn, nubuck og krokodilleskinn, samt gullenker og -låser med steiner setter preg på designerens siste bidrag til moteverdenen. Victoria Beckham-logoen hører selvsagt også med. Reiseveske til DavidDesignerens første veskekolleksjon består av seks vesker og er priset fra cirka 10.500 til cirka 81.200 kroner. I tillegg til den allerede utsolgte vesken og en krokodilleskinnsveske som er lagt ut for salg, ventes flere godbiter de neste ukene. Den forhenværende Posh Spice har blant annet designet et stor hverdagsveske, som kommer i både svart og hvitt, og en stor reiseveske. Hun hadde fotballspillermannen i tankene da hun designet reiseveska.– Den får plass til masse. Han kommer til å fylle den med treningstøy, sier hun til In Style. Se bilder fra kolleksjonen her:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer