It-veske

Vesken som setter prikken over i-en

Slik bruker du kjendisenes favoritt-accessoir.

ELSKER DESIGNERVESKER: Sjekk ut  Alexa, Nicole og Poppy, hvordan de med omhu velger ut dagens veske for å gi antrekket deres det lille ekstra. Foto: All Over Press
ELSKER DESIGNERVESKER: Sjekk ut Alexa, Nicole og Poppy, hvordan de med omhu velger ut dagens veske for å gi antrekket deres det lille ekstra. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne drømmen er ikke forbeholdt en bestemt gruppe kvinner.

Den gjelder alt fra karrierekvinnen med velfylt konto, til studenten som må spare i evig tid.

Vesken - en garderobeinvestering

Mange har et sterkt forhold, nesten et kjærlighetsforhold til veskene sine, fordi de har lagt ned mye tid og penger i dette kjøpet.

Vesken skal inneholde alle jentetingene våre og ikke minst passe til de ulike antrekkene og anledningene.

Det finnes utallige vesker å velge mellom og til forskjellige prisklasser. En veske på budsjett gir deg mulighet til å sjonglere mellom forskjellige alternativer. Mens en dyrere variant ofte er mer gjennomtenkt og da har du kanskje mer fokus på klassiske og tidløse modeller.

DESIGNERVESKER: En lekker designerveske har lenge vært hot. Her ser du noen av veskene de norske stjernene hadde med seg under åpningen av Oslo Fashion Week i fjor.  Foto: Per Ervland
DESIGNERVESKER: En lekker designerveske har lenge vært hot. Her ser du noen av veskene de norske stjernene hadde med seg under åpningen av Oslo Fashion Week i fjor. Foto: Per Ervland Vis mer

Investeringen blir mer verdsatt på grunn av pengene du har lagt i den. Det du får igjen er kvalitet og en veske kanskje barnebarna dine vil legge elsk på.

- Det er absolutt en trend å se på en designveske som en investering til garderoben, sier innkjøpssjef ved Høyer Luxury, Nina Buzzi.

 

Du har også mulighet til å skaffe deg en designerveske til en billigere penge, på nettsteder som Ebay, Trendsales, Bloppis og Finn.no blant annet.

Vesken løfter antrekket

Vesken er et viktig tilbehør og på lik linje med smykker, pynter vesken også opp antrekkene våre. En elegant designveske kan gjøre en enkel t-skjorte og jeans superschic!

Har du en enkel festkjole, den lille sorte for eksempel, eller en buksedress du ønsker å live opp, da er en veske med mønster, detaljer eller farge en riktig kombinasjon.

STILIKONET: Den sporty stilen til Hanneli Mustaparta får en ekslusiv oppgradering med en liten elegant veske fra Chanel. Foto: REX/Wayne Tippetts/All Over Pres
STILIKONET: Den sporty stilen til Hanneli Mustaparta får en ekslusiv oppgradering med en liten elegant veske fra Chanel. Foto: REX/Wayne Tippetts/All Over Pres Vis mer

Detaljer kan understreke den stilen du ønsker å bygge videre på. Frynsedetaljer gir deg en bohemsk stil, i svarte farger blir den mer rocka. Paljetter og steiner er veldig glamorøst og festrelatert. Ønsker du en tøffere stil, er det nagler, metall og kraftige glidelåser som gjelder.

Store vesker er veldig praktisk til jobb og hverdager, da du får plass til alt du trenger av matpakke, sko, paraply, børste og sminke. En annen fordel med en stor veske er at den gir deg en illusjon om en nettere figur. Den tar også fokuset bort fra problemområder og skaper balanse.

Minivesken er kanskje det motsatte av praktisk, den har rom for lite. Men til gjengjeld er den søt, liten og lett, og du trenger ikke lete lenge etter leppepomaden. Lett og ta med overalt og ypperlig til fest.

Slik velger du riktig

Ved kjøp av en designveske bør du se etter hva som vil passe inn i garderoben din.

Tenk om den skal passe til hverdag eller til fest, kanskje begge deler. Hvor mye skal vesken inneholde. Ha også i tankene tyngden, og bæremulighetene.

Her får du moteredaktøren Siljes beste tips:

  •   Kjenn på magefølelsen! Velg en veske som passer deg og din stil.
  • Trendy eller klassisk? En svart skinnveske går aldri av moten, men elsker du rosa eller rødt, kan det være riktig kjøp for deg!
  • Downsize! Små skuldervesker sparer ryggen for de tyngste løftene og du blir flinkere til å ha med deg mindre.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer