Veske

Veskene med det lille ekstra!

Sjekk ut dette morsomme tilbehøret.

VESKEN: Sjekk ut denne lekre vesken som setter prikken over i'en ved dette antrekket! Foto: Scanpix
VESKEN: Sjekk ut denne lekre vesken som setter prikken over i'en ved dette antrekket! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under moteukene som foregår i disse dager, legger vi ofte merke til trender som er ute og går blant streetstyle-jentene. Nylig, under couture fashion week, la vi merke til denne artige vesken om du ser i bildet over. Vesken, som ser ut som en parfyme, ga det lille ekstra til et ellers så enkelt antrekk.

Moschino var også tidlig ute med noen vesker som hadde blitt inspirert av noe du antakeligvis aldri trodde kunne bli en veske. I visningen sin for vår/sommer-kolleksjonen 2016 hadde designeren nemlig latt seg inspirere av trafikken! Bare sjekk ut bildene under annonsen!

Kunne du ha kastet deg på denne trenden? Ikke bare gir det et morsomt fashion-statement, men du skiller deg litt ut fra hva andre har. Scroll deg nedover og ta en titt på noen artige vesker vi har funnet. Psst.. En av veskene koster til og med cirka 20.000 kroner!

LES OGSÅ: Pøs på med lekre perler!

MOSCHINO: Det var tydelig hva designeren hadde blitt inspirert av da disse veskene ble laget! Foto: Scanpix
MOSCHINO: Det var tydelig hva designeren hadde blitt inspirert av da disse veskene ble laget! Foto: Scanpix Vis mer

Veskene med det lille ekstra!

På modell: Veske i slangeskinn med øyne fra Anya Hindmarch via netaporter.com, kr 24580, Leppestift-formet veske fra asos.com, kr 486, Telefonveske fra Aldo via Zalando.no, kr 549, Elefantveske fra Loewe via Netaporter.com, kr 11300, Rød veske med øyne fra Even & Odd via Zalando.no, kr 112, Sort hjerteveske med strass fra Sweet Deluxe via Zalando.no, kr 699.

 


 


 


 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer