Drømmer

Veskene vi drømmer om

12 fantastiske vesker som får lommeboka til å skjelve.

Veskene vi drømmer om
Publisert
Sist oppdatert
Det finnes noen vesker der ute som får oss til å synge «Kom mai du skjønne milde». Dessverre er det ofte sånn at prislappen ikke er like attraktiv som selve varen. Heldigvis er det lov til å drømme!
 • Bærer du veska di riktig? Sjekk her
 • Nye farger

  De hotteste fargene i sommer blir lakserosa, korall, mintgrønn og pasteller. Vesken skal fungere som et sukkertøy på armen, og gi vårantrekket en ekstra glød.
 • Uansett hva du gjør - her bør du IKKE sette veska di
 • Dersom du ikke tør å satse på de mest fargerike veskene, er det selvsagt lov å holde seg til klassiske farger som brunt, svart og grått.

  Hva er du villig til å betale?

  Hvis du skal bruke flere tusen kroner på en veske, kan det være smart å tenke over hva det er som gjør vesken så dyr. Er den dyr fordi den er laget av et kostbart materiale som skinn, fordi den har eksklusive detaljer i hanken, har en spesielt slitesterk konstruksjon eller er det varkemerket du først og fremst betaler for? Eller går det vanskelig an å måle, fordi det er designet som i seg selv er så appellerende at du bare MÅ ha den? Når det gjelder mote er det til syvende og sist bare du som kan vurdere om varen er verdt prisen du betaler.

  Er disse veskene verdt pengene? Se bildene og bedøm selv!

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer