Vesker

Vesker du kan bruke til alt

Svarte, smarte og superfunksjonelle. Velger du en av disse, er høstgarderoben reddet.

GÅR ALDRI AV MOTEN: En svart veske er en sikker investering. Fra venstre en romslig variant på catwalken til Anna Sui. Informasjon om de øvrige veskene finner du lenger ned i saken. Foto: All Over Press/Produsenter
GÅR ALDRI AV MOTEN: En svart veske er en sikker investering. Fra venstre en romslig variant på catwalken til Anna Sui. Informasjon om de øvrige veskene finner du lenger ned i saken. Foto: All Over Press/Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Av og til vil vi bare ha en veske som passer til ethvert antrekk og en hvilken som helst situasjon. Den er på ingen måte trist og traust, men funksjonell, tidløs og tøff. Og selvsagt er den svart!
 • Les også: Vesker du kan bruke hver dag
 • Se 18 svarte vesker lenger ned i saken.

  Bør være litt romslig

  For at du skal kunne bruke den gjennom en hel dag er den også av en viss størrelse, slik at du får plass til essensielle ting som sminke, treningstøy og boken du holder på å lese.Skal du rett fra jobb til fest er det også en fordel om du får plass til penskoene i den.
 • Les også: Ultimate partyvesker!
 • Kan brukes i mange år

  Mens andre trender kommer og går, går disse veskene aldri av moten. Investerer du dessuten litt penger i dem, vil de kunne vare veldig lenge også. Når det er sagt - det finnes mange lekre vesker av god kvalitet som ikke koster så mye.

  18 supre svarte vesker:

  Jordnær klassisk trend

  Uansett hvilken veske du velger - glem de med enorme logoer og prangende mønster. På grunn av finanskrisen og det økte fokuset på vårt overforbruk lager nemlig veskeprodusenter langt mer klassiske og subtile vesker enn før. I Hollywood ser vi også færre flashy vesker nå - kjendisene går heller for jordnære varianter i stedet for sukkertøymønstret armpynt med bling bling-diamanter. Hos designere som Miu Miu, Marc by Marc Jacobs og Chloè har det også roet seg ned betraktelig.
 • Les også: Sommerens fineste vesker
 • En god investering

  I stedet for å kjøpe mange vesker, skal vi heller investere i èn av god kvalitet som vi kan bruke til alt.Disse trenger heller ikke å koste så forferdelig mye.
 • Les også: Sommervesker du har råd til
 • Merker som Vips og Bagorama har for eksempel lansert kolleksjoner tilpasset enhver lommebok. Veskene er i myke skinnmaterialer i naturfarger som bark, koksgrått, flaskegrønt og konjakk.Sjekk ut 13 tidløse vesker her.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.