Veske

Vesker som spriter opp det mørke høstantrekket!

Grønt og burgunder er blant sesongens trendy farger.

VESKER: Høstens lekre vesker kommer gjerne i grønne toner - slik som denne fra JW Anderson! Foto: Rex Features
VESKER: Høstens lekre vesker kommer gjerne i grønne toner - slik som denne fra JW Anderson! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er på sommeren vi gjerne utforsker med litt fargerike antrekk. På høsten derimot, er det sort, grått og brunt som ofte dominerer garderoben vår, og selv om dette er både elegant og lekkert, er det noen ganger gøy å sprite det litt opp. Dette kan du gjøre ved å ta i bruk et ganske så enkelt stylingelement; nemlig en veske. Selv er jeg svært glad i de mørke fargene, og har vanskeligheter med å virkelig kjøre på med farger på høsten og vinteren. I år har jeg funnet noen superfine høstkåper med det lille ekstra som jeg gleder meg til å ta i bruk. Du finner dem her! 

Nå gjenstår det å finne en veske som gjør litt ut av seg. For det blir jo ofte slik at det folk rundt deg ser er en stor kåpe og et stort skjerf, og da kan det være en idé å finne en veske som løfter antrekket ett hakk! Etter å ha kikket gjennom utallige nettbutikker, ser vi at mange har samme tanke når det kommer til høstens vesketrender. Mange av dem kommer ofte i burgundertoner eller lekre grønnfarger, og har gjerne et element i form av en pompom, spenne eller dusk! 

Visste du forresten at vi har en konkurranse på Facebook-siden vår hvor du kan vinne en veske til årets festsesong? Sjekk den ut her!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer