<strong>ELEGANT OG PRAKTISK:</strong> Shopperbaggen/vesken er stor og rektangulær i formen med små, korte håndtak. Her ser du supermodell Miranda Kerr med sin variant av trendvesken fra Céline. Se kjøpetips og priser lenger nede i saken! Foto: All Over Press/produsenten
ELEGANT OG PRAKTISK: Shopperbaggen/vesken er stor og rektangulær i formen med små, korte håndtak. Her ser du supermodell Miranda Kerr med sin variant av trendvesken fra Céline. Se kjøpetips og priser lenger nede i saken! Foto: All Over Press/produsenten Vis mer

Veske

Vesketrenden som passer perfekt nå

Rommer absolutt alt du trenger – fra julegaver til sminkesaker.

Publisert
Sist oppdatert
Vesker, vesker, vesker, blir vi noen gang lei dem? Svaret er og vil alltid være et klart og rungende nei!

Som alle av det kvinnelige kjønn vet, så er en stor og praktisk veske et absolutte «må ha» i garderobeskapet.

Ikke bare rommer veskene våre alt vi trenger av hverdagslige duppeditter, som sminkesaker, nøkler, mobiltelefon, laptop, iPad (for de av oss som er så heldige å ha det), toalettsaker og treningstøy, men de er også fine å se på, og mange bruker vesker for å fremheve sin egen personlige stil.

LES OGSÅ: Derfor elsker du dyre vesker

<strong>TRENDY:</strong> Miranda Kerr og kronprinsesse Mette-Marit med sine shoppervesker. Til høyre ser du bilde fra Victoria Beckhams siste motevisning.  Foto: All Over Press
TRENDY: Miranda Kerr og kronprinsesse Mette-Marit med sine shoppervesker. Til høyre ser du bilde fra Victoria Beckhams siste motevisning. Foto: All Over Press Vis mer

Rommer alt du trenger

Nå som vi også går den stressende og hektiske julemåneden desember i møte, er det kjekt å ha en veske som faktisk får plass til det vi skal kjøpe inn av julepapir, gaver, kort, pyntegjenstander og mat, i tillegg til alt det andre stæsjet.

Derfor er det litt ekstra fint at vinterens store trend på veskefronten er den 70-tallsinspirerte «shopperbaggen/vesken» med rektangulær form og korte håndtak i alt fra metallisk plast til lekkert skinn og farger som okergult, karamellbrunt og blodrødt.


LES OGSÅ: Clutchveskene også du har råd til

Sett på stjernene

Designere som Céline, Chanel og Victoria Beckham er blant dem som viste en variant av shopperbaggen/vesken i sine kolleksjoner for vår/sommeren 2012.

Og at trenden allerede er ute blant kjendiseliten har man sett på stjerner som Miranda Kerr, Victoria Beckham, Diane Kruger, Blake Lively og vår egen kronprinsesse Mette-Marit.

Dersom designerutgavene til celebritetene blir litt i det dyreste laget, trenger du ikke fortvile. Kjedebutikker som H&M, Morris, Accessorize og Zara har også flere stilige og langt rimeligere varianter å velge mellom.

Se kjøpetips nedenfor:


LES OGSÅ: Derfor bør du sjekke sømmene på vesken

Slik styler du shopperbaggen/vesken

Vær forsiktig med vekt
Størrelsen gjør at disse veskene er praktiske, siden alt får plass. Som KK.no tidligere har skrevet, er det imidlertid viktig at du ikke overlesser vesken din, eller bærer den feil, da dette kan føre til belastningsskader i rygg, nakke og skuldre.

Bruk dem på dagtid
Shopper-vesker er akkurat det de høres ut som – vesker beregnet på shopping eller bruk på dagtid. Ikke bruk dem til den lille sorte og gullpumpsene på kvelden.

Gjør det enkelt
Denne vesken er nok til å gjøre et helt antrekk! Siden den er såpass stor og synlig passer den best til en enkel stil. Gjør som supermodell Miranda Kerr, som kombinerer sin Céline Cabas shopper-bag med trange bukser og lave sko (se bilde lenger oppe i artikkelen).

Vær vågal
Du ikke velge en enkel svart eller brun skinnvariant. Veskene kommer også i spennende dyreprint, metalliske stoffer eller sterke farger, noe som kan gjøre et ellers kjedelig antrekk langt mer spennende. Legg til et par lekre hansker, og du vil få prikken over i-en!

LES OGSÅ: Vesken som gjør hele forskjellen

Noe du lurer på? Spør KK.no


Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

LES OGSÅ: Sjekk hvilken veske som er hot nå

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer