Vetements

Vetements' jeanssamarbeid med Levi's får massiv oppmerksomhet

Men hva sier moteekspertene? Hot or not?

JEANS-HYSTERI: De nye buksene fra samarbeidet til Vetements og Levi's har fått massiv oppmerksomhet - spesielt for hvor de har valgt å plassere glidelåsene sine. Foto: Skjermdump fra Instagram / @vetements_official
JEANS-HYSTERI: De nye buksene fra samarbeidet til Vetements og Levi's har fått massiv oppmerksomhet - spesielt for hvor de har valgt å plassere glidelåsene sine. Foto: Skjermdump fra Instagram / @vetements_official Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal vi tro Vetements og Levi's, artisten Ryan Destiny og modell Kendall Jenner, så er de tradisjonelle jeansene helt «ut». Det er ikke mange ukene siden vi Jenner i det som bare kan beskrives som en shortsbukse (tro oss, den er ganske så spesiell - bare se her), og nå har altså den amerikanske sangerinnen Ryan Destiny (22) prøvd noe helt nytt.

Under årets Coachella-festival hadde hun nemlig valgt et par jeans hvor buksen kun hadde ett ben. Det stemmer, 50 prosent av buksen manglet, og det gjorde at flere av følgerne hennes måtte ty til kommentarfeltet. «Når du ikke klarer å bestemme deg om det er varmt eller kaldt ute», skriver en person, men det er ikke alle som er helt imot «trenden»: «Dette var kult. Det er annerledes og jeg liker det», skriver en annen følger.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

KK Pluss - mer av virkeligheten

Over 50 kvalitetsartikler hver måned. Prisvinnende reportasjer og avsløringer. Premium format og lekker presentasjon

199,-/måned

ABONNER PÅ KK PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer