Stiltips:

Vi elsker stilen til Grece Ghanem (52)

Instagram-kontoen hennes har gitt oss inspirasjon for hele våren!

GRECE GHANEM: Den 52 år gamle motebloggeren viser at man så absolutt ikke trenger å være «20 og noe» for å være hot på Insta.
GRECE GHANEM: Den 52 år gamle motebloggeren viser at man så absolutt ikke trenger å være «20 og noe» for å være hot på Insta. Vis mer
Publisert

Når du står opp om morgenen og alt rundt deg er mørkt, er det ikke alltid så lett å være kreativ i klesveien. Vi trenger faktisk litt lys, sol og varme. Det er vel ikke bare vi som føler det sånn? Når dette skjer (som i disse dager er ganske ofte), finner vi alltid frem telefonen og klikker oss inn på Instagram. For der er det mye inspirasjon!

Og blant dem vi stadig lar oss inspirere av er Grece Ghanem. Den 52 år gamle motebloggeren viser at man så absolutt ikke trenger å være «20 og noe» for å være hot på Insta. Hun klarer også å vise at stilen har ingen alder - og det elsker vi!

52-åringen har stadig på seg antrekk som jeg (24) gjerne skulle ha hatt. Det er ingen tvil om at neste gang jeg skal på shopping, skal jeg ha et par bilder av Grece liggende på telefonen til inspirasjon. Og dette er hva vi har tenkt å se etter:

SPRIT OPP ANTREKKET

Trenger du å tilføre litt farge til det grå antrekket ditt? Gjør som Ghanem og sprit det opp med en deilig genser i både gult og rødt!

LES OGSÅ: Bloggere over 50 år med den kuleste stilen

EN BLAZER ER ET MUST

Tar du en titt på Instagram-profilen til 52-åringen, ser du med en gang at en blazer er noe du må ha i klesskapet. Den kan brukes til alt, men som ofte styler Grece den sammen med en statement t-skjorte eller en topp med et sprekt print.

GÅ FOR STERKE FARGER

Et av våre nyttårsforsett er å få inn mer farger i antrekkene våre, og Grece Ghanem vet akkurat hvordan man skal gjøre det. En lang, løs kjole som denne i rosa er perfekt ettersom det bare er ett plagg, men det gjør så mye ut av seg! Her trenger du bare litt tilbehør og du er klar.

Vi har også falt pladask for fargekombinasjonen hun har gått for å blå og turkis. Det er definitivt noe vi har lyst til å prøve i vår!

LES OGSÅ: Vogue dropper Diana-fotograf etter #MeToo-anklager

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer