Hatt

Vi er gale etter hatter

Det lille ekstra i antrekket får du med en hatt, og det er bare å velge din favoritt.

Vi er gale etter hatter
Publisert
Sist oppdatert

AV JULIE KASE OG ELEN KRISTVIK

Tilføy dramatikk til antrekket med en kul hatt som setter kronen på verket både til hverdag og til fest. På catwalken var trendene mange og varierte, fra politihatter hos Tommy Hilfiger til skipsluer hos Max Mara og cowboy-lignende hos Moschino. Viktigst av alt er at du bærer den med hodet hevet.

Vi er gale etter hatter

Ofte når man bærer hatt er man nemlig veldig klar over det selv. Men som regel legger man bedre merke til det selv enn andre gjør. Begynn i det små: Gå for et enkelt antrekk med en litt flagrende og oversized jakke, mørke jeans, genser og en skipslue eller enkel fedora. Når du føler deg komfortabel kan du gå for en bredere brem eller prøve mer ekstravagante hattevarianter.

Vi er gale etter hatter

Sørg for å kjøpe riktig størrelse så hatten sitter godt og flatterende på hodet. Skal du investere i en dyrere hatt bør den komplimentere garderoben din på et generelt plan slik at den passer til det meste. En svart hatt er klassisk og tidløs, men denne sesongen er dype nyanser av burgunder, blått og flaskegrønt også i vinden. En oppbevaringsboks hatten kan ligge i når den ikke er i bruk sørger for at den holder fasongen og heller ikke støver ned på hattehyllen.

HATTEGAL: Øverst fra venstre: Hatt fra French Connection hos fashionstreet.no, 549 kr, hatt fra Stella McCartney hos Net-a-porter.com, 1800 kr, hatt fra Zara, 99 kr. Midterste rekke fra venstre: cowboywhatt fra Zara, 99 kr, hatt fra Diesel, 599 kr, hatt fra Emilio Pucci hos Net-a-porter.com, 2200 kr. Nederst fra venstre: hatt fra Pieces, 179 kr, hatt fra Vila, 249 kr, hatt fra Rag & Bone hos Net-a-porter.com, 1200 kr.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer