Hatt

Vi er gale etter hatter

Det lille ekstra i antrekket får du med en hatt, og det er bare å velge din favoritt.

Vi er gale etter hatter
Publisert
Sist oppdatert

AV JULIE KASE OG ELEN KRISTVIK

Tilføy dramatikk til antrekket med en kul hatt som setter kronen på verket både til hverdag og til fest. På catwalken var trendene mange og varierte, fra politihatter hos Tommy Hilfiger til skipsluer hos Max Mara og cowboy-lignende hos Moschino. Viktigst av alt er at du bærer den med hodet hevet.

Ofte når man bærer hatt er man nemlig veldig klar over det selv. Men som regel legger man bedre merke til det selv enn andre gjør. Begynn i det små: Gå for et enkelt antrekk med en litt flagrende og oversized jakke, mørke jeans, genser og en skipslue eller enkel fedora. Når du føler deg komfortabel kan du gå for en bredere brem eller prøve mer ekstravagante hattevarianter.

Sørg for å kjøpe riktig størrelse så hatten sitter godt og flatterende på hodet. Skal du investere i en dyrere hatt bør den komplimentere garderoben din på et generelt plan slik at den passer til det meste. En svart hatt er klassisk og tidløs, men denne sesongen er dype nyanser av burgunder, blått og flaskegrønt også i vinden. En oppbevaringsboks hatten kan ligge i når den ikke er i bruk sørger for at den holder fasongen og heller ikke støver ned på hattehyllen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer