BLI NY: Slik så Isabell Marie ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Isabell Marie ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

Vi farget håret til Isabell Marie i en varm bruntone

Sjekk den forvandlingen!

Jeg håper å få ny stil og bedre selvtillit. Nå kler jeg meg casual og sporty, og for det meste i grått, svart og hvitt. Føler veldig fort at antrekkene mine kan bli ensformige, så jeg ønsker meg ny inspirasjon. Klesskapet mitt er uoversiktlig og rotete, jeg skulle ønske det var mer ryddig. Vil også lære om farger som kler meg, både når det kommer til klær og sminke.

Jeg er villig til både å farge og klippe håret, og har ikke min naturlige hårfarge nå heller. Av makeup bruker jeg maskara, foundation, concealer, eyeliner og lipgloss. Jeg vil lære meg å ordne håret og legge sminke på en annen måte enn jeg gjør til vanlig. Bruker mellom 15 og 20 minutter på å gjøre meg klar i hverdagen, og litt over en halvtime til fest.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Ærlig, snill, hyggelig og imøtekommende er ord jeg synes beskriver meg og min personlighet. Jeg spiller håndball, og elsker den sporten! Det er god trening, og jeg liker det godt.

ETTER: Kjole (kr 500) og veske (kr 250, begge fra Kappahl) og sko (kr 300, H&M). Tips! En kjole som er smal under bysten, gir fin silhuett og inntrykk av lengre bein. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kjole (kr 500) og veske (kr 250, begge fra Kappahl) og sko (kr 300, H&M). Tips! En kjole som er smal under bysten, gir fin silhuett og inntrykk av lengre bein. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

Isabell Marie ønsket seg en ny og mer variert klesstil.

  • Farger gir liv til stilen, og hun kler både grønt, blått og rødt. Den army-grønne jakken framhever øynene hennes, mens den røde kjolen får fram den nye hårfargen.
  • Vide bukser er superlekkert til Isabell Marie, og gir et moderne preg. Pynt opp antrekkene med lekre sko og en fin veske.
  • En blomstrete kjole er perfekt om sommeren – til både hverdag og fest. Velg en med fine farger for å gjøre plagget til et skikkelig blikkfang.
Jakke (kr 700), bluse (kr 300), bukse (kr 400) og solbriller (kr 100, alt fra Kappahl), veske (kr 400, Don Donna/Morris) og sandaler (kr 920, Ilse Jacobsen). Tips!
De vide buksene er kule, og blir med oss inn i høsten også. FOTO: Astrid Waller
Jakke (kr 700), bluse (kr 300), bukse (kr 400) og solbriller (kr 100, alt fra Kappahl), veske (kr 400, Don Donna/Morris) og sandaler (kr 920, Ilse Jacobsen). Tips! De vide buksene er kule, og blir med oss inn i høsten også. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

Hjemmefarget, svart hår kan fort bli litt hardt, så vi ville skape et mykere uttrykk.

  • Naturlig er Isabell Marie mellomblond og har klare, blå øyne. Det helt svarte håret blir litt hardt for hudtonen og hennes opprinnelige farger, så vi ville starte en avfargingsprosess for å lysne håret.
  • Dette krever flere runder, spesielt siden håret er hjemmefarget. Vi begynte med å lysne det vi kunne, og la en varm bruntone som gir glød til ansiktet hennes.
  • Vi klipte håret for å gi det mer form, men beholdt fortsatt lengde, som gjør at Isabell Marie kan sette opp håret i en strikk på håndballtrening. Nå kan hun enkelt rufse til og style håret med tilfeldige krøller som kler henne veldig godt.

LES OGSÅ: 4 smarte hårtips fra kjendisfrisørene

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

Vi ville framheve de vakre øynene med riktig sminke.

  • Vi begynte med fuktgivende dagkrem og korrigerende primer med grønntoner. Isabell Marie har tørr og sensitiv hud, så ved å legge denne basen får huden en jevnere farge og overflate.
  • Så la vi foundation og deretter en lysere concealer under øynene, på haken og i midten av pannen for å framheve disse stedene. Vi varmet opp ansiktet og fikk tilbake dybde ved å bruke et solpudder. Rouge la vi på kinnbeina og duset opp mot tinningene. Highlighter på det øverste punktet på kinnbeina, neseryggen og amorbuen gir frisk glød.
  • På øyelokkene la vi samme highlighter for å skape illusjon av større øyne. Leppene formet vi med en lipliner og leppeolje i samme farge.

Slik gjør du sminken

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

1. Et smart triks er å farge brynene før du napper, da er det enklere å se hva du har å jobbe med før du former dem. I tillegg går ikke fargen inn i porene på samme måte som like etter at du har nappet brynene.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Definer brynene ytterligere med en brynspenn. Vær lett på hånden, og lag små, tynne streker som etterligner hårstrå for et naturlig resultat. Med fine bryn som passer til ansiktet, kommer øynene enda bedre fram.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Påfør en lys concealer med en tynn sminkekost på undersiden av brynene. Dette vil definere formen, gi rene linjer og løfte blikket. Dus ut overgangene slik at de blender inn med resten av sminken.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: