Stylemag

Vi feiret nye STYLEmag med sommerlunsj!

STYLEmag-blogger Line Langmo inviterte til lunsj for å feire ny utgave av magasinet sammen med gode venner, drinker, manikyr og pedikyr. Se bildene fra festen under!

Vi feiret nye STYLEmag med sommerlunsj!
Publisert
Sist oppdatert

Vi var så heldige at vi fikk komme hjem til STYLEmag-blogger Lines hus for å feire det nye STYLEmag med en fasjonabel lunsj og en onsdag utenom det vanlige. Se bildene fra festen under!

Les også: STYLEmag og Camilla Pihl feiret lanseringer side om side

PEDIKYR: Festens vertinne, Line Langmo, bak bloggen Lilisfashion og STYLEmag-redaktør Celine startet dagen med pedikyr fra Negleakademiet. Foto: Stella Vaage.

 

SNACKS & DRINKS: Bartenderen disket opp med drinker fra Brugal mens jentene nøt salt og søt snacks. Foto: Stella Vaage.

 

NYE STYLEMAG: Pass på at du får med deg det nyeste nummeret av STYLEmag før du reiser på sommerferie. Garantert god inspirasjon og lesestoff ved bassengkanten. Foto: Stella Vaage.

 

HAGEHYGGE: STYLEmag-redaktør Celine og Vibeke Klemetsen nyter finværet i hagen. Foto: Stella.

 

FOTOSESSION: Line Langmo benyttet øyeblikket til å snappe bilder av Guri Heli, bak bloggen Moteguri, før resten av gjestene ankom festen. Foto: Stella Vaage.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer