Victoria's Secret

- Vi føler oss nakne

Det sier modellene for den nye kollesksjonen til Victoria's Secret - verdens mest kjente produsent av undertøy.

Chanel Iman synes undertøyet er viktig for at kvinner skal føle seg sexy. Foto: victoriassecret.com
Chanel Iman synes undertøyet er viktig for at kvinner skal føle seg sexy. Foto: victoriassecret.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Victoria’s Secret er et av verdens mest kjente undertøysmerker og deres spektakulære undertøysshow er spekket med verdens mest ettertraktede modeller.

Og er du først blitt en av Victoria’s engler, som deres modeller blir kalt, er det ikke noe i veien for at det i seg selv gir dem andre store jobber igjen.

Naken serie

For å promotere sin nyeste kolleksjon The Nakeds har de hanket inn toppmodellene Chanel Iman og Candice Swanepoel. De mest kjente englene er den langbente Gisele Bündchen og firebarnsmoren Heidi Klum.

SI DIN MENING

hvor mye bør en BH koste?

På video fra opptaket som The Sun har lagt ut, forteller modellene at den nye undertøysserien er så myk at det er nesten som å være naken.

- Undertøyet er viktig for at kvinner skal føle seg sexy, og se at de får en fin silhuett når de ser seg i speilet, forteller Chanel Iman i videoen.

LES OGSÅ: Slik velger du riktig undertøy

Maks kr 200,-
 
589 (63%)
Maks kr 500,-
 
302 (32%)
Maks kr 2000,-
 
48 (5%)

Tøff romantiker

Enten du liker romantisk 50-tall eller dyrisk sensualitet, så er det godbiter å finne blant vårens undertøysnyheter. Undertøystrendene domineres av pudderfarger, dyreprint og vårens spreke farger.

Drøm deg bort blant disse lekre nyhetene

Velg riktig størrelse

Med riktig bh-størrelse får du støtte og løft der du trenger det, og ingenting av puppene vil havne på feil sted. Pass på å finne en BH som er stor nok, slik at du får plass til alt som skal være på innsiden. En spile skal for eksempel ikke være nær selv brystet, men ligge rett på utsiden av hele sulamitten.

LES OGSÅ: 5 BH'er du bør ha

Opptatt av renslighet

Såpeprodusenten Lilleborg har gjort en undersøkelse der tusen nordmenn har svart på hvor ofte de skifter intimplagg og annet tøy. 45% av befolkningen skifter faktisk truse flere ganger daglig, mens 36% bruker samme truse en hel dag. Hele 5% venter med truseskiftet i hele tre til fem dager.


Candice Swanepoel i et av undertøyssettene fra The Nakeds fra Victoria's Secret. Foto: victoriassecret.com
Candice Swanepoel i et av undertøyssettene fra The Nakeds fra Victoria's Secret. Foto: victoriassecret.com Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer