Bli ny:

Vi ga Kari en ny frisyre som fikk ansiktet hennes til å stråle!

Karis datter, Caroline, ønsket å overraske moren med en makeover.

BLI NY: Se så flott Kari ble! FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Se så flott Kari ble! FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Kari Holm Åsheim

Alder: 55 år
Høyde: 174 cm
Størrelse: L
Hjemsted: Oslo
Sivilstatus: Gift, to barn
Yrke: Økonomi og faktura

Jeg vil gi mamma en selvtillitsboost, skriver Karis datter inn til KK, og fortsetter:

Hun er en helt fantastisk dame som virkelig hadde fortjent en slik dag. Hun er alltid den som stiller opp for alle andre, og som aldri setter seg selv først. Jeg håper å få fram den flotte dama hun er!

Stilen hennes varierer veldig. Noen dager kan den være klassisk med hvit skjorte og olabukse, mens andre dager går hun for mye mønster og blomster. Det kan bli litt mye forskjellig til tider. Det kan godt være litt farger, men ikke for mye, og jeg synes hun kler duse toner aller best. Hun kan godt tørre mer og være moderne.

Det jeg liker minst, er når mamma kler seg i posete plagg som ikke passer fasongen hennes. Hun har alltid hatt fine bein, og i tillegg har hun glimt i øyet og et fint smil som jeg vil få fram. Hun er glad i å shoppe, men hun har for mye klær som ikke blir brukt. Mange plagg som er «kjekke å ha», som hun ikke klarer å kvitte seg med, men det ville nok vært bedre med færre og mer gjennomtenkte plagg i klesskapet.

Mamma er en veldig sosial person, og er utadvendt, blid, positiv og sporty. Hun trener på treningssenter, og er veldig glad i å gå tur i skogen. Ellers liker hun å være aktiv for å opprettholde god helse.

Før. FOTO: Astrid Waller
Før. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

Kari kler elegante og feminine antrekk, og vi ville vise henne ulike måter å kle seg både til hverdags og på jobb, sier Line Cartridge Lislerud, som er stylist.

 • Vi ville vise Kari hvordan hun kan oppdatere stilen sin ved å inkludere flere teksturer i antrekkene sine. Kordfløyel og strikk er for eksempel kjempefint sammen.
 • Hun kler at enten over- eller underdelen er figurnær for å få fram den fine fasongen.
 • Kari er nydelig i duse farger som pudderrosa. Hun kan enten gå for duse farger på hele antrekket, eller blande inn mørkere toner og mønster for å bryte opp.
ETTER: Genser (kr 1995, Lexington), bukse (kr 1200, Second Female), veske (kr 1500, Rizzo), øredobber (kr 600, Syster P) og pumps (kr 1200, Unisa). Tips! La hele antrekket være i samme farge for en lang silhuett. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Genser (kr 1995, Lexington), bukse (kr 1200, Second Female), veske (kr 1500, Rizzo), øredobber (kr 600, Syster P) og pumps (kr 1200, Unisa). Tips! La hele antrekket være i samme farge for en lang silhuett. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

Vi ville gi Kari en ny frisyre som får ansiktet hennes til å stråle, sier Sanya Keränen, som er frisør hos Nikita.

 • Kari følte at lengden hun hadde, begynte å bli for lang, men samtidig ønsket hun ikke en kort frisyre. Vi gikk derfor for en klipp som rekker til rett over skuldrene. For å skape volum klipte vi lett opp, noe som også gjør håret enkelt å style.
 • En lang lugg rammer inn ansiktet og får fram kinnbeina hennes.
 • For å gi huden glød gikk vi for en mørkere hårfarge. For å bryte opp den sjokoladebrune fargen la vi inn lyse foliestriper.
 • Vi fønet håret for å få volum, og beholdt tuppene rette for en moderne look. For å skape mer tekstur er en tørr paste perfekt.
Blazer (kr 1700), strikkegenser 
 (kr 1700) og skjørt (kr 1200, alt fra Second Female) og pumps (kr 1550, Unisa). Tips! En strikkegenser med høy hals er superfint under blazeren. FOTO: Astrid Waller
Blazer (kr 1700), strikkegenser (kr 1700) og skjørt (kr 1200, alt fra Second Female) og pumps (kr 1550, Unisa). Tips! En strikkegenser med høy hals er superfint under blazeren. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

Kari har fantastiske øyne som vi ville framheve, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

 • Vi begynte med å farge brynene i en bruntone som matcher hennes nye hårfarge, noe som rammer inn blikket.
 • For å jevne ut hudtonen la vi BB-krem i hele ansiktet og concealer under øynene og for å dempe pigmentflekker. Deretter la vi en kremrouge i kinnene, sammen med en kremet highlighter for glød. Bronzer ble lagt for å konturere og gi farge.
 • På øynene la vi brunskimrete kremskygge på hele lokket. Så la vi en mørkere brun øyeskygge helt inntil vippekant for å markere øynene ytterligere, samtidig som dette vil gi vippene mer volum før svart maskara ble påført.
 • På leppene gikk vi for rosa lipliner og en litt lysere leppestift. Dette vil definere leppene på en pen måte.
FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Bruk en bronzer til å forme ansiktet på en naturlig måte. Påfør under kinnbeina og langs tinningen, og legg det også under haken for å definere ansiktsformen.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. For å løfte brynene og åpne ansiktet er en lys highlighter under buen på brynet genialt. Den vil reflektere lyset og gi et løft.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. For å skjule ujevnheter eller pigmentflekker kan du bruke en korrigerende concealer. Gå for grønntonet på urenheter og orangetonet på pigmentflekker, før du går over med en hudfarget concealer.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer