Stiltips

Vi har dilla på lilla!

La deg inspirere av streetstyle-jentene og går for en av sesongens hotteste farger.

LILLA: Det finnes mange varianter av fargen og vi liker dem alle! Foto: Rex Features
LILLA: Det finnes mange varianter av fargen og vi liker dem alle! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Foto: Rex Features
Foto: Rex Features Vis mer

Jeg har alltid hatt et anstrengt forhold til lilla. Kanskje fordi det kun minner meg om silkeskjorten med påsydde «diamanter» jeg hadde på meg en gang på barneskolen under en adventsfeiring. Denne lilla skjorten satte virkelig sine varige men, og det har tatt lang tid før jeg har klart å omfavne fargen igjen.

Det som skulle til var et bilde av to utrolig kule damer under moteuken. Begge to hadde tatt på seg de trendy, lårhøye støvlettene fra Balenciaga og matchet dem med sorte detaljer. Akkurat som jeg liker det. Noen ganger trenger man bare noe sånt som kan inspirere en til å prøve noe nytt. Flere har omtalt lilla som en av de hotteste fargene denne sesongen, og derfor har vi tatt et lite dykk i nettbutikkene og funnet fram noen godbiter.

For hvor kult er det ikke å sprite opp et antrekk med et par lilla øredobber, en kul bukse eller et par lekre hæler? Detaljer som dette vil være med på å gi det hele et løft, og som alltid kan vi ty til våre sikre, deilig sorte plagg vi aldri går lei (det gjør hvert fall ikke jeg). 

LES OGSÅ: Top Model Skandinavia-deltager landet stor kampanje: - Jeg ga egentlig opp modelldrømmen fordi jeg var for tykk
LES OGSÅ: Vi har testet en ny neglelakk som gjør noe helt spesielt med neglene dine!
LES OGSÅ: Norske Kaya får internasjonal oppmerksomhet

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer