Smykker

Vi har funnet fram sesongens fineste øredobber, ringer, armbånd og kjeder

Og det beste er: Noe av det koster ikke mer enn 60 kroner!

SMYKKER: Øredobber som disse Darja har fra Mango passer til både hverdag og fest! Foto: Darjabarannik.com
SMYKKER: Øredobber som disse Darja har fra Mango passer til både hverdag og fest! Foto: Darjabarannik.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen av verdens vakreste smykker befinner seg i prisklasser jeg bare kan drømme om å kjøpe. Men akkurat som det er med klær, er disse kjedebutikkene flinke til å se hva som er hot akkurat nå, og lage noe som ligner, eller sine helt egne varianter. Og akkurat nå er det så mye fint ute i butikkene til en rimelig pris. Du finner også smykker av virkelig god kvalitet som ikke koster skjorte. Men som vår moteblogger Darja Barannik skriver:

«Noen ganger er det like så greit å gå for litt juggel i ørene, spør du meg. Disse (se bilde øverst i saken) er er fine kombinert med en kasjmirgenser og jeans på jobb, samtidig som de tar seg godt ut i stivere anledninger. Ettersom stilen min vanligvis er ganske enkel passer det fint med tilbehør som gjør mye ut av seg.»

Jeg kunne ikke vært mer enig, Darja! Derfor har vi funnet fram noen av sesongens fineste øredobber, ringer, armbånd og kjeder! Dersom du skulle være på utkikk noe litt mer eksklusivt, finner du selvfølgelig også dette her. Her om dagen kom jeg over et smykkemerke ved navn Dinosaur Designs - og kjære vene så mye fint de har! Du finner et lite utvalg rett her under. Ja, prisen er litt stivere, men det går an å ønske seg til jul, kanskje?

Det er mange forskjellige smykker her, og man kan lett drukne i litt for mange valg. Dersom du ikke helt vet hva du skal gå for, er det et godt tips å starte med noe litt enkelt. Gull og sølv er sikre farger som du kommer til å ha med deg i evig tid. Smykker i disse fargene kan du gjerne pøse på med - det er bare kult, men dersom du ønsker et par statementøredobber, for eksempel, altså de som gjør litt mer ut av seg, så er det fint å la disse få stå for seg selv og skinne!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer