London Fashion Week:

Vi har oppsummert London Fashion Week

Få med deg Tommy Hilfigers stjernespekkede visning, den nye kolleksjonen til H&M-aktuelle Erdem, og mye, mye mer.

LONDON FASHION WEEK: Vi har oppsummert den britiske moteuken. Her fra visningen til H&M-aktuelle Erdem. FOTO: NTB Scanpix
LONDON FASHION WEEK: Vi har oppsummert den britiske moteuken. Her fra visningen til H&M-aktuelle Erdem. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tar du en titt på oversikten over alle visningene som skal finne sted under de ulike moteukene, finner du fort ut at det kommer til å ta lang tid å kikke seg gjennom den. Noen merker er mer kjente enn andre, men samtidig er det noen av de mindre det er verdt å få med seg. Derfor har vi plukket ut noen av kolleksjonene som ble vist under London Fashion Week. Psst: Vogue-redaktør Anna Wintour går hardt ut mot britiske designere: - For å være kul må du være tynn

Her finner du som alltid Burberry, et av verdens mest kjente motehus, veskefavoritten J.W. Anderson, den nye kolleksjonen til Erdem som skal samarbeide med H&M i høst, og Tommy Hilfiger - det amerikanske merket med Gigi Hadid (22) i spissen som flyttet visningen sin til London denne gangen. Og det var ingen overraskelse at Hadid hadde tatt med seg både søsken og venner med på catwalken! Se noen av høydepunkter her:

Burberry

Det britiske merket er tro til sitt rutete mønster. Et mønster som fremdeles er like populært i dag som det var for mange, mange år siden. Burberry er på mange måter kjent for trenchcoat-en sin, så det kom ikke som en overraskelse at motehuset viste flere kåper og jakker under visningen sin. Og vi vil ha alle!

LES OGSÅ: Moods of Norway er konkurs:m - Den verst tenkelige slutten, sier Simen Staalnacke til KK.no

Burberry SS18 Foto: Scanpix

Tommy Hilfiger

Noen år tilbake lanserte modellstjernen Gigi Hadid sin første kolleksjon for amerikanske Tommy Hilfiger, og samarbeidet har fortsatt siden. Denne gangen hadde Hilfiger og Hadid tatt med seg både kolleksjon og kjente ansikt til London for å vise den nye kolleksjonen. Du kjenner garantert igjen noen av disse modellene:

LES OGSÅ: Norske signe debuterte på catwalken til selveste Prada!

Tommy Hilfiger SS18 Foto: Scanpix

Erdem

Tidligere i år ble nyheten sluppet om at britiske Erdem er nestemann ut til å samarbeide med svenske H&M. I flere år har kjedebutikken gjort stort suksess med sine designsamarbeid, deriblant med Balmain og Kenzo, og nå er det altså Erdem sin tur. Et samarbeid vi ser så frem til å ta en titt på, men før den tid kan du kose deg med merkets romantiske kolleksjon fra London Fashion Week.

Erdem SS18 Foto: Scanpix

Topshop

Kjedebutikken Topshop er fremdeles hot, hot, hot, og vi lurer fremdeles på når butikken har tenkt å komme seg til Oslo. Her finner du både billig og dyrt, men kolleksjonen som presenteres under moteuken er nok blant det dyreste. Topshop viste blant annet noen lekre kåper plasser på noen av verdens hotteste modeller om dagen som Hailey Baldwin (20) og Joan Smalls (29).

Topshop SS18 Foto: Scanpix

J.W. Anderson

En veske fra J.W. Anderson er noe som har stått høyt på ønskelisten blant mange fashionistaer i lang tid nå. Dessverre er det en nokså høy prislapp på det trendy tilbehøret, men det stopper oss fremdeles ikke fra å drømme om en av de mange variantene som er blitt presentert tidligere og i år:

J.W. Anderson SS18 Foto: Scanpix

Ralph & Russo

Dette merket er blitt mer og mer kjent de siste to årene. Hvorfor? Kjendiser har nemlig forelsket seg helt i kjolene som stadig er å se på verdens største stjerner på den røde løperen. Mon tro vi kommer til å se noe av dette i Hollywood snart?

LES OGSÅ: Celine Aagaard, Kathrine Sørland og Guri Schanke deler sine beste skjønnhetstips

Ralph & Russo SS18 Foto: Scanpix

Ports 1961

Mindre kjente Ports 1961 presenterte en delikat og fin kolleksjon under London Fashion Week. Detaljene i ermene på flere av kåpene var blant det som stjal vår oppmerksomhet. De fine fargene egner seg også svært godt til både vår og sommer, så nå er det bare å glede seg til 2018!

Ports 1961 SS18 Foto: Scanpix

Roksanda

En herlig kolleksjon fra Roksanda! Her ble det presenterte mye bevegelse, farger og kule detaljer. Vi liker spesielt hvordan hun kombinerer ulike farger. Rødt med rosa, blått og oransje, gult og rosa, pudderrosa og gult, ja - vi kunne holdt på en god stund. Men å få til slike kombinasjoner trenger man ikke vente til våren med! Bruk høsten til å utforske ulike sammensetninger slik at når våren melder sin ankomst er du helt klar for å vise frem din Roksanda-tolkning!

Roksanda SS18 Foto: Scanpix

Marques'Almeida

Marques'Almeida hadde lekt seg med spennende snitt og utskjæringer. På ønskelisten vår står blant annet en stripete kjole i hvitt og sort som du finner i bildekarusellen under. Sort, rødt, hvitt og blått er farger designeren mener kommer til å være hot i vår, og du skal gjerne kombinere alle fargene sammen!

LES OGSÅ: Klarer du å skille dyrt og billig?

Marques'Almeida SS18 Foto: Scanpix

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer