Milano Fashion Week:

Vi har oppsummert moteuken i Milano

Se hvilke supermodeller som gjorde comeback under visningen til Versace!

MILANO FASHION WEEK: Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford og Helena Christensen avsluttet Versace-showet. Foto: Scanpix
MILANO FASHION WEEK: Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford og Helena Christensen avsluttet Versace-showet. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Kikker man på listen over designere som skal presentere sine nyeste kolleksjoner under moteuken i Milano, er det litt av noen navn som befinner seg på den listen. Gucci, Fendi og Prada er bare noen av de mange motehusene som nettopp har vist frem sine vår- og sommerkolleksjoner for 2018, og under finner du et lite utdrag!

Gucci

Merket har virkelig fått vist seg frem etter at Alessandro Michele tok over som sjefsdesigner for Gucci. Stilen er maksimalistisk og til tider kanskje litt for mye for Kari Nordmann. Men, tar man bort litt og litt, og ser på hvert plagg og tilbehør hver for deg, sitter du igjen med noe ganske så unikt.

LES OGSÅ: 3 streetstyle-stjerner du kan stjele stilen til

GUCCI SS18 FOTO: SCANPIX

Alberta Ferretti

En langt enklere look fra Alberta Ferretti enn vi så fra Gucci. Designeren hadde fokus på enkle plagg - gjerne med litt glitter og paljetter for å gi de det lille ekstra. Det var ingen tvil om at det var en vår- og sommerkolleksjon vi var vitner til fra Ferretti. Men kanskje litt for kjedelig og lite nyskapende?

ALBERTA FERRETTI SS18 FOTO: SCANPIX

Fendi

Det er tydelig at Fendi ønsker seg striper, skjørt og kjoler som går litt over kneet, og fokus på snitt og detaljer til våren 2018.

LES OGSÅ: Fendi fikk stengt av Romas største turistattraksjon

FENDI SS18 FOTO: SCANPIX

Prada

Dersom du er ute etter en jakke eller kåpe som gjør litt ut av seg (og ikke har noe i mot å bruke noen tusenlapper) til neste sesong, bør du vende blikket ditt mot Prada. Den nyeste kolleksjonen til motehuset bugner av de mest iøynefallende jakkene, så her er det bare å drømme seg bort.

LES OGSÅ: Norske Signe deburte på catwalken til selveste Prada

PRADA SS18 FOTO: SCANPIX:

Versace

Donatella Versace hadde hentet opp igjen de eldre, legendariske Versace-printene til ære for sin bror, Gianni Versace, som gikk bort for 20 år siden. På catwalken gikk stjerner som nykommeren Kaia Gerber (16), Gigi Hadid (22) og Kendall Jenner (21), men det var mot slutten av visningen alt tok helt av. Øverst på catwalken står Carla Bruni (49), Claudia Schiffer (47), Naomi Campbell (47), Cindy Crawford (Kaia Gerbers mor) (51) og Helena Christensen (48) - alle kledd i gullkjoler. Her snakker vi supermodeller, dere!

SUPERMODELLER: Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford og Helena Christensen avsluttet Versace-showet. Foto: Scanpix
SUPERMODELLER: Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford og Helena Christensen avsluttet Versace-showet. Foto: Scanpix Vis mer
MED DESIGNEREN: Carla Bruni, Claudia Schiffer, Donatella Versace, Naomi Campbell, Cindy Crawford og Helena Christensen. Foto: Scanpix
MED DESIGNEREN: Carla Bruni, Claudia Schiffer, Donatella Versace, Naomi Campbell, Cindy Crawford og Helena Christensen. Foto: Scanpix Vis mer

Roberto Cavalli

En langt mer dyrisk tilnærming fra Roberto Cavalli enn noen av de andre designerne denne sesongen. Akkurat som hos Prada, finner du også noen kåper som lett kunne ha funnet sin plass i vår garderobe. Samtidig er det flere interessante elementer hos designeren i form av ringer, armbånd og annet tilbehør.

ROBERTO CAVALLI SS18 FOTO: SCANPIX:

Bottega Veneta

Bottega Veneta fortsetter med den dyriske looken, men holder seg til slangeskinn- og print. Fargene er sterke og stylet sammen på en utrolig fin måte, og elsker spesielt den lilla kåpen i starten av bildekarusellen!

BOTTEGA VENETA SS18 FOTO: SCANPIX:

Dolce & Gabbana

Det er ingen tvil om at det er en Dolce & Gabbana-kolleksjon du er vitne til når modellene spaserer ned catwalken. Fargene er sterke, printene er mange og variasjonen er stor. Og som alltid avsluttes visningen med alle modellene ikledd sorte kjoler.

DOLCE & GABBANA SS18 FOTO: SCANPIX:

Jil Sander

Denne kolleksjonen er nok Dolce & Gabbanas rake motsetning. Fargene er mer nøytrale, snittene er til tider mer maskuline, og her har designeren gått for en mer less is more-tilnærming. Vi liker begge deler!

JIL SANDER SS18 FOTO: SCANPIX:

Salvatore Ferragamo

Legg merke til alle de lekre detaljene fra Salvatore Ferragamos visning!'

LES OGSÅ: Skal vi tro Moschino, er denne makeuptrenden tilbake

SALVATORE FERRAGAMO SS18 FOTO: SCANPIX:

Marni

Å se på disse bildene fra Marni er bare en fryd for øyet! Så mye glede, farger og moro! Man får lyst til å hoppe over både høst og jul og komme seg rett til våren for å bruke alt dette. Spesielt kåpen i starten av bildekarusellen - wow!

LES OGSÅ: Vogue-redaktør Anna Wintour går hardt ut mot britiske designere: - For å være kul må du være tynn

MARNI SS18 FOTO: SCANPIX:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer