De beste antrekkene:

Vi har oppsummert Stockholm Fashion Week

Her er våre favorittlooks.

STOCKHOLM FASHION WEEK: Den svenske moteuken ga oss mye inspirasjon til våren 2019. Foto: Scanpix
STOCKHOLM FASHION WEEK: Den svenske moteuken ga oss mye inspirasjon til våren 2019. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Før vi tar fatt på New York Fashion Week, må vi ta en titt på hva som skjedde under moteuken i Stockholm denne sesongen.

Ikke overraskende falt vi for flere plagg i nøytrale farge som svart og hvitt. Men innimellom slaga glimtet det også til med noen mer fargesprakende looks som fikk oss til å sperre opp øynene. Du ser alle våre favoritter fra moteuken i Stockholm her:

LES OGSÅ: 17 høstfavoritter til under tusenlappen

BUSNEL

Det er ingen tvil om at vi trenger en gigantisk, beige clutch med strå hengende ut av den til neste vår. Busnel viste flere enkle antrekk under Stockholm Fashion Week og vi elsker den løse og ledige looken de presenterte. Legg også merke til de iøynefallende øredobbene!

BUSNEL Foto: Stockholm Fashion Week
BUSNEL Foto: Stockholm Fashion Week Vis mer

NAND

Blant våre nøytrale favoritter stikker Nand seg ut. Så mye at vi faktisk valgte å inkludere to looks fra den nye kolleksjonen deres. Her falt vi blant annet for en rosa jakke og en blazer i slangeskinnsprint. Sistnevnte ble kombinerte med en av årets store trender: sykkelshorts!

NAND Foto: Stockholm Fashion Week
NAND Foto: Stockholm Fashion Week Vis mer
NAND Foto: Stockholm Fashion Week
NAND Foto: Stockholm Fashion Week Vis mer

SELAM FESSAHAYE

Vi snakker ofte om at det er så deilig når et plagg gjør så mye ut av seg at det er et antrekk i seg selv. Du vet, som en jumpsuit for eksempel! Vel, i dette tilfellet har Selam Fessahaye laget en kåpe vi ikke har planer om å kombinere noe med. Legg merke til de fantastiske detaljene på plagget! Her trenger vi egentlig bare et par sko.

LES OGSÅ: Her er skotrendene før høsten 2018

SELAM FESSAHAYE Foto: Stockholm Fashion Week
SELAM FESSAHAYE Foto: Stockholm Fashion Week Vis mer

SOFT GOAT

Hvem ønsker vel ikke å kle seg i de deiligste materialene? Kasjmir er blant materialene vi først tenker på når det kommer til dette, og det blir ikke stort bedre når antrekket i tillegg er både avslappet og kult - som her hos Soft Goat.

SOFT GOAT Foto: Stockholm Fashion Week
SOFT GOAT Foto: Stockholm Fashion Week Vis mer

STAND

Ønsker du en langt mer røffere look enn hva vi for eksempel så hos Busnel, bør du ta en titt på Stand. Her snakker vi skinn fra topp til tå, svart/hvitt og enkel styling. Ja, antrekket inneholder ikke mange fargene, men her er det hvordan det svarte og det hvite er brukt i antrekket man må legge merke til.

STAND Foto: Stockholm Fashion Week
STAND Foto: Stockholm Fashion Week Vis mer

IDA SJÖSTEDT

Noen som skal gifte seg til våren? Da bør du ta en titt på det Ida Sjöstedt presenterte under Stockholm Fashion Week. Kjolen du ser under er kanskje ikke den mest vanlige brudekjolen, men det er nettopp det vi elsker!

IDA SJÖSTEDT Foto: Stockholm Fashion Week
IDA SJÖSTEDT Foto: Stockholm Fashion Week Vis mer

JENNIFER BLOM

Den dype blåfargen på denne kjolen fra Jennifer Blom er så luksuriøs og fin. Vi liker hvordan kjolen faller og at den kan brukes til så mangt. Her er den stylet med sandaler, men mange vil nok se for seg denne i en mer elegant setting.

JENNIFER BLOM Foto: Stockholm Fashion Week
JENNIFER BLOM Foto: Stockholm Fashion Week Vis mer

ATP ATELIER

En sort bukse og en hvit skjorte er de fleste av oss har hengende i skapet, og det er kanskje det Atp Atelier har tenkt da de skulle presenterte sin nye tilbehørskolleksjon. Vi liker spesielt godt beltet i midjen!

ATP ATELIER Foto: Stockholm Fashion Week
ATP ATELIER Foto: Stockholm Fashion Week Vis mer

STOCKHOLM AUKTIONSVÆRK

Det å kombinere pyntet med noe mer nedtonet er en type styling som alltid faller i smak hos oss! Her ser du hvordan en paljettkjole er blitt satt sammen med noe så enkelt som en trenchcoat. Antrekket blir umiddelbart mer nedtonet, og du kan gå fra hverdag til fest på et blunk!

STOCKHOLM AUKTIONSVERK Foto: Stockholm Fashion Week
STOCKHOLM AUKTIONSVERK Foto: Stockholm Fashion Week Vis mer

NAIM JOSEFI

Jumpsuiten er blant de hotteste plaggene om dagen, og selv om dette ser ut til å være et todelt antrekk, gir det likevel det samme uttrykket som en jumpsuit ville gjort. Den helhvite looken gjør seg svært godt til neste sesong, men også nå mot høsten stylet med en lekker kåpe.

LES OGSÅ: Bli ny: Se så flott Jeanette ble i farger!

NAIM JOSEFI Foto: Stockholm Fashion Week
NAIM JOSEFI Foto: Stockholm Fashion Week Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer