Gult

Vi har sagt det før og vi sier det igjen: Gult er kult!

Her shopper du plagg med den deilige og friske fargen.

GULT ER KULT: Visste du at denne fargen er blant dem som booster oss mest? Nederst i saken finner du et hav av gule plagg og tilbehør! Foto: Rex Features
GULT ER KULT: Visste du at denne fargen er blant dem som booster oss mest? Nederst i saken finner du et hav av gule plagg og tilbehør! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge fargeekspert Dagny Thurmann-Moe er rødt, oransje og gult de fargene som «booster» oss mest! I en sak vi har skrevet tidligere om hvorfor du bør ha på deg nettopp disse fargene (den kan du lese HER), er det nemlig slik at sort og grått har en uheldig effekt som gjør huden gusten og fremhever linjer i ansiktet og poser under øynene. Uff, da... Vi nordmenn er jo svært glade i sort og grått, og kommer nok ikke til å slutte med det med det første. Jeg vet jeg hvert fall ikke kommer til å gjøre det. Men vi kan absolutt bli flinkere på å tilføre antrekkene våre litt farge!

Hvorfor ikke la deg inspirere av sommer og sol og gå for gult? En detalj som en fresh veske, et par lekre hæler, eller en fin jakke er alt som skal til for å løfte antrekket og tilføre farge. En badedrakt eller bikini er også perfekt denne sesongen - og neste for den saks skyld! Under finner du et hav av gule herligheter. Ser du noe du liker?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer