Tørrsjampo

Vi har testet 8 tørrsjampoer

Fire for brunetter og fire for blondiner.

TØRT MUST: Tørrsjampo er praktisk i veldig mange sammenhenger. Foto: Produsentene
TØRT MUST: Tørrsjampo er praktisk i veldig mange sammenhenger. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Aldri har det vært så mange tørrsjampoer på markedet enn det er nå. Alle hårpleie- og stylingmerker med respekt for seg selv har en eller flere varianter av tørrsjampoer.

Tørrsjampo har også blitt mer enn det navnet skulle tilsi, nemlig å gjør håret rent uten å være avhenging av å ha vann tilgjengelig.

En god tørrsjampo suger til seg fettet som er i hodebunnen og på hårstråene slik at det fremstår som mindre fett. I tillegg får håret en matt og trå struktur som gjør at frisyren holder godt.

En takknemlig effekt av tørrsjampoen er volum, og noen produsenter har viderutviklet det og har tørrsjampoer som virkelig makser høyden og vidden i håret.

LES OGSÅ: Vask håret oftere nå

Grått støv

Bakdelen med tørrsjampoer har vært at de stort sett har gitt grått hår til de som ikke er utpreget blondt hår.

Selv om det finnes teknikker for å få minimalt med grått slør i håret, kan alle brunetter være glade for at nå finnes det en rekke tørrsjampoer beregnet på dem.

Vi har testet fire tørrsjampoer for brunt hår og fire for blondt hår (kan også brukes av brunetter med riktig teknikk).

LES OGSÅ: Tegn på at du bør bytte ut hårbørsten

Vi har testet 8 tørrsjampoer

Terningkast 6 Toni & Guy Glamour Sky High Volume, kr 150 Supervolum og god hold. Lukter litt mye, men det er en bagatell. Terningkast 5 Define Dry Shampoo, kr 80 Lukter godt og er effektiv. Gir ikke volum, men passe med struktur. Er litt lite drøy. Terningkast 5 KMS Makeover Spray, kr 220 Super til å friske opp flatt hår i løpet av dagen. Litt for sterk lukt. Terningkast 6 Wella Eimi Dry Me, kr 255 Lett og veldig finkornet spray. Veldig effektiv, og fungerer i brunt hår også.

Vi har testet 8 tørrsjampoer

Terningkast 5 Lee Stafford Dry Shampoo Dark, kr 130 Effektiv, og holder ganske godt, men ikke like lenge som den beste. Terningkast 6 Label. m Brunette Dry Shampoo, kr 260 Gir akkurat passe struktur, fjerner olje effektivt og holder godt. Terningkast 6 Ref 204 Brown Dry Shampoo, kr 185 Svært effektiv, drøy, god hold og gir mye volum. Håret kan bli litt grått når det påføres for mye. Terningkast 4 Batiste Dry Shampoo Dark & Deep Brown, kr 80 Gjør jobben sin, men siden den er litt lett må den påføres igjen etter noen få timer.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer