Test Av Neglelakk

Vi har testet ny neglelakk

Denne skal gi deg en metallisk effekt, men funker det egentlig?

Vi har testet metallisk neglelakk! Foto: Shutterstock / Julian Rovagnati
Vi har testet metallisk neglelakk! Foto: Shutterstock / Julian Rovagnati Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger kommer vi over noen nyheter i redaksjonen vi bare må teste ut. For det hender at vi snubler over noe vi faktisk ikke har sett før. Nå skal nemlig kosmetikkmerket Isadora lansere et neglelakksett hvor du kan lage metalliske negler. Det såkalte «chrome nails»-settet skal gi deg en skinnende overflate i enten sølv, gull, rosegull, kald blå eller en brunere gull-farge. Men funker dette egentlig? Det var det vi skulle finne ut av.

Du begynner med en helt vanlig neglelakk du påfører på helt vanlig måte. Når den har tørket, finner du frem boksen med pulver. Det er dette som gir neglen den metalliske effekten. Den gnir du på neglen til den er helt dekket. Deretter avslutter du med «top coat». 

Konklusjon: Neglelakken er lett å påføre, det samme med pulveret og «top coat»-en. Det er ikke spesielt tidkrevende og du kan fint gjøre dette alene. Når vi skulle ta på det siste laget så vi at neglelakken etterlot seg noen bobler på neglen. Akkurat som når du skal ta på et gjennomsiktig deksel på fronten av telefonen og du blir sittende igjen med et par luftbobler. 

På avstand kan du derimot ikke se dette og det ser rett og slett veldig kult ut. Dessverre begynte det å flasse av etter kun noen timer. Vi ser derfor ikke for oss at dette kommer til å vare over mange dager, men skal du ut på noe gøy en kveld, kan det være verdt å teste ut. Totalprisen for alle produktene er 300 kroner, som er en fin pris, men hvis det flasser av etter kun to timer kan man diskutere om det er verdt det. Se video av det hele her under!

LES OGSÅ: 14 håndkremer er testet - slik ble resultatet

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer