KK tester

Vi har testet produkter som tar av på sosiale medier

Men lever de populære skjønnhetsproduktene opp til forventningene?

POPULÆRE: Disse tre produktene har vi sett overalt på sosiale medier, men er det så gode som folk skal ha det til? Foto: Produsentene
POPULÆRE: Disse tre produktene har vi sett overalt på sosiale medier, men er det så gode som folk skal ha det til? Foto: Produsentene Vis mer
Publisert

Vi elsker å teste nye og spennende skjønnhetsprodukter - spesielt de som anbefales av mange! Den siste tiden har vi nemlig lagt merke til at Tik Tok-brukere over hele verden kaster seg på den ene skjønnhetstrenden etter den andre, og legger ut resultatet av testen på sin bruker.

Men er de som gode som folk skal ha det til?

Ofte får man jo bare se brukernes umiddelbare reaksjon. Hvordan ser produktene ut etter å ha hatt dem på noen timer?

Tidligere har vi testet en maskara fra Maybelline, en farget dagkrem fra Shiseido og et brynsprodukt fra Anastasia. Denne gangen er det en lipgloss fra Nyx, et hudpleieprodukt fra The Ordinary og en foundation i pudderform fra L'Oreal som står for tur!

Slik gikk det

I lang tid nå har The Ordinarys «AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution» poppet opp i mine sosiale medier-brukere. Nå skal jeg endelig teste produktet mange hevder har reddet huden deres!

Dette produktet er en eksfolierende ansiktsbehandling som kun skal ligge på huden i ti minutter. Den skal visstnok bekjempe synlige urenheter, gi klarere hud og ny glød. I tillegg skal den også gi forbedret hudtekstur og redusere synligheten av linjer over tid.

89 kr
89 kr Vis mer

Produktet inneholder syrer, noe som sikkert har sjokkert mange som ikke har vært borti det før. Det er nettopp derfor det også bare skal ligge på huden i ti minutter. På Tik Tok har jeg også fått anbefalt av hudpleiere å kun bruke det én til to ganger i uken.

Selv har jeg en hud som fort kan reagere på slikt, så i første runde testet jeg det på armen min for å se om huden med reagerte på det. Dersom jeg tolerer dette, kan jeg prøve å legge det på ansiktet.

Ved første øyekast ser det ut som jeg har fått Hollywood-behandlingen stjerner som Kim Kardashian benytter seg av - nemlig vampyrbehandlingen.

En metode hvor man tar blod fra pasienten og sentrifugerer det slik at blodet deler seg i to komponenter; plasma og røde blodceller. Deretter kan dette injiseres med sprøyte eller gjennom bittesmå «hull», også kalt «microneedling».

Men dette er ikke en slik behandling. Dette er kun en væske som er veldig rød.

TEST: Jeg testet produktet på armen først for å se om jeg tålte det. Det gjorde jeg, så da påførte jeg i ansiktet. Husk å ikke la produktet ligge på mer enn ti minutter og kun en til to ganger i uka. Foto: Malin Gaden
TEST: Jeg testet produktet på armen først for å se om jeg tålte det. Det gjorde jeg, så da påførte jeg i ansiktet. Husk å ikke la produktet ligge på mer enn ti minutter og kun en til to ganger i uka. Foto: Malin Gaden Vis mer

Jeg testet produktet på armen først og det gikk veldig fint. Deretter prøvde jeg å ha det på ansiktet. Selv kjente jeg ikke den prikkingen mange har opplevd, men det kan godt hende det er fordi huden min har vært borti syrer før.

Nå får jeg selvfølgelig ikke fortalt dere om den fjernet urenheter, ga meg klarere hud eller reduserte linjer siden jeg bare har prøvd den et par ganger. Det jeg derimot kan si er at den føltes grei på huden og at huden føltes ren etter bruk.

- Den sitter fast!

Det neste produktet jeg testet var NYXs «Shine Loud Pro Pigment Lip Shine». I tillegg til å gi en veldig klar og fin farge, skal dette produktet visstnok sitte bom fast på leppene!

149 kr
149 kr Vis mer

Og det kan jeg bekrefte at den gjorde! Den sitter faktisk helt fast. Den ene delen av produktet består av selve fargen, mens den andre består av glossen. Etter å ha påført både farge og gloss forsøkte jeg å fjerne det med fingeren.

Jeg tok virkelig i da jeg prøvde å gjøre det, men det var ikke mulig å få bort!

FØR OG ETTER: Her ser du hvordan leppene ble etter et strøk med farge og et med gloss. Foto: Malin Gaden
FØR OG ETTER: Her ser du hvordan leppene ble etter et strøk med farge og et med gloss. Foto: Malin Gaden Vis mer
SITTER FAST: Dette leppeproduktet holder virkelig det det lover. Foto: Malin Gaden
SITTER FAST: Dette leppeproduktet holder virkelig det det lover. Foto: Malin Gaden Vis mer

Dette er absolutt et produkt som er verdt å prøve dersom du sliter med leppeprodukter som ikke sitter fast. Neste gang skal jeg tørke litt produkt av før jeg påfører for å få en litt mer hverdagslig look, som jeg personlig liker bedre.

Gir en tørr følelse

Hvis det et produkt det har krydd av på min Tik Tok-bruker den siste tiden, så er det L'Oreal «Infallible 24H Fresh Wear Foundation In A Powder».

Folk som har prøvd dette blir helt sjokkert over hvor godt det dekker. Men hva synes jeg?

159 kr
159 kr Vis mer

Det skal sies at jeg er mer glad i glød enn en mattende effekt. Men ja, denne dekker virkelig bra! Dessverre liker jeg ikke den tørre følelsen den gir meg.

Etter noen timer ser ikke huden like fin ut, men jeg har fremdeles dekk.

FØR OG ETTER: Bildet til venstre viser huden min før jeg tok på produktet. Ja, det dekker ganske godt og etterlater et nokså naturlig resultat, men det føles dessverre ikke så bra som jeg hadde ønsket. Foto: Malin Gaden
FØR OG ETTER: Bildet til venstre viser huden min før jeg tok på produktet. Ja, det dekker ganske godt og etterlater et nokså naturlig resultat, men det føles dessverre ikke så bra som jeg hadde ønsket. Foto: Malin Gaden Vis mer

Jeg kan se for meg at dette er et produkt jeg kommer til å ha i vesken når utestedene begynner å åpne opp igjen. Det er nok utmerket til å ta en «touch up» her og der.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer