KK tester

Vi har testet produkter som tar av på sosiale medier

Men lever de populære skjønnhetsproduktene opp til forventningene?

POPULÆRE: Disse tre produktene har vi sett overalt på sosiale medier, men er det så gode som folk skal ha det til? Foto: Produsentene
POPULÆRE: Disse tre produktene har vi sett overalt på sosiale medier, men er det så gode som folk skal ha det til? Foto: Produsentene Vis mer
Publisert

Vi elsker å teste nye og spennende skjønnhetsprodukter - spesielt de som anbefales av mange! Den siste tiden har vi nemlig lagt merke til at Tik Tok-brukere over hele verden kaster seg på den ene skjønnhetstrenden etter den andre, og legger ut resultatet av testen på sin bruker.

Men er de som gode som folk skal ha det til?

Ofte får man jo bare se brukernes umiddelbare reaksjon. Hvordan ser produktene ut etter å ha hatt dem på noen timer?

Tidligere har vi testet en maskara fra Maybelline, en farget dagkrem fra Shiseido og et brynsprodukt fra Anastasia. Denne gangen er det en lipgloss fra Nyx, et hudpleieprodukt fra The Ordinary og en foundation i pudderform fra L'Oreal som står for tur!

Slik gikk det

I lang tid nå har The Ordinarys «AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution» poppet opp i mine sosiale medier-brukere. Nå skal jeg endelig teste produktet mange hevder har reddet huden deres!

Dette produktet er en eksfolierende ansiktsbehandling som kun skal ligge på huden i ti minutter. Den skal visstnok bekjempe synlige urenheter, gi klarere hud og ny glød. I tillegg skal den også gi forbedret hudtekstur og redusere synligheten av linjer over tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer