KK tester:

Vi har testet strømpebukser!

Kun én får terningkast 6!

STOR STRØMPEBUKSETEST: Vi har trillet både 2-er og 6-er på terningen! Foto: NTB Scanpix
STOR STRØMPEBUKSETEST: Vi har trillet både 2-er og 6-er på terningen! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Strømpebuksesesongen er uten tvil her. Det er nok mange som allerede har kjøpt både to og tre stykk - det har i hvert fall vi! Ikke bare fordi den ene fikk et hull i seg, men nettopp fordi vi har testet strømpebukser!

Til info: Vi testet disse strømpebuksene i 2019. Under hver test har vi lagt til hvordan strømpebuksen har holdt seg. Har vi dem fortsatt ett år senere, eller gikk de fleste i søpla etter noen dager og uker?

Men før vi begynner denne testen må vi høre med eksperten hva som kjennetegner en god strømpebukse og hvordan vi skal ta vare på den. For det kan godt hende vi ser etter feil type strømpebukse eller at vi vasker den helt feil! Bettina Johnson, kommunikasjonssjef i Pierre Robert, har gitt oss svarene:

– Hva kjennetegner en god strømpebukse?– En god strømpebukse sitter som støpt, uten at den klemmer, strammer eller føles ubehagelig. Gode strømpebukser siger heller ikke, og ruller ikke i livet. Alt dette har med materialsammensetning og strikking å gjøre, samt at størrelsestilpasningen er riktig. Strømpebukser med mer elastan sitter bedre på. Elastan er med på å gi en bedre passform, gir bedre elastisitet og former tightsen bedre etter kroppen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.