Skjønnhet

Vi har testet verdens mest populære skjønnhetsprodukter

Er de så gode som folk skal ha det til?

POPULÆRE: Disse tre skjønnhetsproduktene skal være blant verdens mest populære. Foto: Produsentene / kollasj: KK
POPULÆRE: Disse tre skjønnhetsproduktene skal være blant verdens mest populære. Foto: Produsentene / kollasj: KK Vis mer
Publisert

Tenk så mange skjønnhetsprodukter det er i verden! Man kan nok aldri vite helt sikkert hvilke som er de mest populære, men Lookfantastic har gjort et svært godt forsøk!

De har nemlig tatt for seg 30 skjønnhetsprodukter i hvert eneste land i hele verden og sett hvor mye de er blitt søkt etter på Google.

Resultatet ble som følgende:

1. MAC Lipstick Velvet Teddy2. Benefit They’re Real Lengthening Mascara3. Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade4. Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder5. MAC Lip Pencil Cork6. Maybelline Hyper Precise7. Estée Lauder Double Wear8. Urban Decay Naked9. MAC Mineralize Skinfinish Highlighter10. Too Faced Lip Plumper

Undersøkelsen viste at leppestiften fra MAC er det mest populære produktet i hele 46 land! Benefits maskara er på førsteplass i 21 land, mens Anastasias brynprodukt er nr. 1 i 20 land.

Men hvorfor er disse produktene så populære? Vi bestemte oss derfor for å kjøpe en leppestift, en maskara og et brynsprodukt for å (muligens) forstå hvorfor de er så ettertraktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer