Skjønnhet

Vi har testet verdens mest populære skjønnhetsprodukter

Er de så gode som folk skal ha det til?

POPULÆRE: Disse tre skjønnhetsproduktene skal være blant verdens mest populære. Foto: Produsentene / kollasj: KK
POPULÆRE: Disse tre skjønnhetsproduktene skal være blant verdens mest populære. Foto: Produsentene / kollasj: KK Vis mer
Publisert

Tenk så mange skjønnhetsprodukter det er i verden! Man kan nok aldri vite helt sikkert hvilke som er de mest populære, men Lookfantastic har gjort et svært godt forsøk!

De har nemlig tatt for seg 30 skjønnhetsprodukter i hvert eneste land i hele verden og sett hvor mye de er blitt søkt etter på Google.

Resultatet ble som følgende:

1. MAC Lipstick Velvet Teddy
2. Benefit They’re Real Lengthening Mascara
3. Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade
4. Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder
5. MAC Lip Pencil Cork
6. Maybelline Hyper Precise
7. Estée Lauder Double Wear
8. Urban Decay Naked
9. MAC Mineralize Skinfinish Highlighter
10. Too Faced Lip Plumper

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Undersøkelsen viste at leppestiften fra MAC er det mest populære produktet i hele 46 land! Benefits maskara er på førsteplass i 21 land, mens Anastasias brynprodukt er nr. 1 i 20 land.

Men hvorfor er disse produktene så populære? Vi bestemte oss derfor for å kjøpe en leppestift, en maskara og et brynsprodukt for å (muligens) forstå hvorfor de er så ettertraktet.

Slik gikk det

Vi begynte med tredjeplassen. Anastasia Beverly Hills' «Dipbrow Pomade». Ifølge nettsiden til produsenten skal dette vannfaste brynsproduktet hjelpe til med å fylle inn brynet. Den skal visstnok være god til å skape bryn med en naturlig look og de mer dramatiske uttrykkene.

Jeg kan forstå at den fungerer til begge deler. Det skulle ikke mye produkt til før jeg hadde fylt inn brynet slik jeg ønsket. Det som dessverre trekker veldig ned for min del, er at det ikke fulgte med en kost eller noe til å påføre produktet.

Det er ikke slik at du kan bruke fingeren til å ta på det - da blir hvert fall ikke resultatet så bra. Heldigvis hadde jeg en kost liggende, men den var heller ikke helt optimal. Men, produktet fungerer så absolutt, du trenger bare å ha noe til å påføre det med.

TREDJEPLASSEN: Vi testet Anastasia Beverly Hills' Dipbrow Pomade. Foto: KK
TREDJEPLASSEN: Vi testet Anastasia Beverly Hills' Dipbrow Pomade. Foto: KK Vis mer

Andreplassen i undersøkelsen gikk til Benefit sin «They're Real»-maskara. Den skal gi lengre vipper, krølle dem, løfte og tilføre volum. Ifølge nettsiden skal produktet også sitte på vippene lenge. Her står det også hvordan man skal påføre maskaraen for best mulig resultat:

«Hold kosten horisontalt og bevege den fra side til side og fra rot til spiss for volum, lengde og løft. Hold kosten vertikalt og påføre oppover for å krølle og separere.»

Jeg endte opp med et helt greit resultat, men veien dit var litt kronglete. Mens jeg påførte maskaraen tenkte jeg at jeg hadde en som var mye bedre i sminkepungen min.

Nei, dette blir kanskje ikke et produkt jeg kjøper igjen med det første, men den ga lange vipper og har holdt lenge. Den har heller ikke svertet av, noe jeg trodde den skulle gjøre da produktet klumpet seg litt på vippene mine.

ANDREPLASSEN: Vi testet Benefits They're Real-maskara. Foto: KK
ANDREPLASSEN: Vi testet Benefits They're Real-maskara. Foto: KK Vis mer

På førsteplass finner vi MACs leppestift i fargen «Velvet Teddy». Men ble det førsteplass i vår test?

Googler du «MAC Velvet Teddy» kommer det opp over sju millioner resultater. Det er ingen tvil om at dette er et populært produkt, så det var svært spennende å prøve det som skal være verdens mest populære skjønnhetsprodukt.

Jeg påførte leppestiften på badet mitt først og synes resultatet ble veldig oransje. Men da jeg gikk ut i stuen og fikk sett det i dagslys, synes jeg det så langt bedre ut. Jeg var redd for at konsistensen skulle være tørr og altfor matt, men også dette fungerte godt.

Etter et par timer satt leppestiften fortsatt på, men det er ikke sånn at den er limt fast. Kommer du borti leppa vil det smitte av litt farge, men slik er det jo med mange leppestifter, eller hva?

FØRSTEPLASSEN: Vi testet MACs Velvet Teddy-leppestift. Foto: KK
FØRSTEPLASSEN: Vi testet MACs Velvet Teddy-leppestift. Foto: KK Vis mer
PANNELUGG: Gardinlugg høres kanskje ikke stilfult ut, men denne luggen har blitt vårens mest trendy frisyre. Cecilie Krogh viser deg hvordan du lager den. Video: Cecilie Krogh Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer