Street Style

Vi lar oss inspirere av gatemoten i Paris - se sesongens trender her!

Denim, dyriske mønstre, sterke farger og statementkåper var populært under moteuken i Paris.

STREET STYLE: La deg inspirere av gatemoten fra Paris! Foto: Scanpix
STREET STYLE: La deg inspirere av gatemoten fra Paris! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Streetstyle har de siste årene ekspandert og under moteuken er det vel så stort fokus på det som skjer utenfor visningene, som på selve catwalken. Områdene utenfor visningene har blitt en viktig arena for moteprofiler – det er her de kan vise frem sin unike stil, og fanges opp av linsene til blant annet Vogue, Who What Wear, Harper’s Bazaar og så videre.

Moteukene avsluttes i Paris, hvor streetstyle-stjerner fra hele verden er tilstede. Og selv om du kanskje ikke er invitert på visninger, kan du la deg inspirerer av motesirkuset utenfor showene. Kjendiser, bloggere, moteprofiler og redaktører ankommer visningene en etter en i det ene antrekket mer inspirerende enn det andre. Et liten motevisning i seg selv!

Denne sesongen lar vi oss inspirere av lekne, fargerike, dyriske og kule antrekk. Det florerte av denim i alle farger og fasonger under moteuken – det er ingen tvil om at olabuksa er sesongens nøkkelplagg. Buksene skal sitte høyt på livet – jo høyere, jo bedre. Det kan nesten virke som guttas favoritt (med lavt liv) er på vei ut... De høylivede buksene skal sitte løst og skal gjerne ha en rett, sigarettform nedover bena.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer