Veronica B. Vallenes

- Vi må tenke seriøst - det er jo dette vi lever av

Vi tok en prat med den talentfulle designeren om årets høstkolleksjon, livet som mamma og kone, og Donald Trump.

VERONICA B.VALLENES: Den norske designeren er klar for å vise frem kolleksjonen sin for høsten 2017 under årets Oslo Runway. Foto: KK.no
VERONICA B.VALLENES: Den norske designeren er klar for å vise frem kolleksjonen sin for høsten 2017 under årets Oslo Runway. Foto: KK.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi må være litt stille når vi går forbi her nå. Datteren min ligger og sover, skjønner du, sier den norske designeren Veronica B. Vallenes mens hun smiler bredt og tusler forbi barnevognen og ned i en leilighet ikke langt unna Bogstadveien i Oslo.

Hun har tatt med seg hele familien til Oslo for å gjøre alt klart til hun skal presentere høstkolleksjonen sin for 2017 under sesongens Oslo Runway. Arkitektleiligheten har de fått låne mens de er i hovedstaden, og den brukes til å både bo i og å jobbe i. Dagen er nemlig tettpakket med fotografering til kolleksjonens «lookbook» og å prøve klærne på modellene som skal gå for henne under den norske moteuken.

Det er mannen til Veronica som fotograferer alt for henne. De to møttes i København i 2009 da hun flyttet dit etter at hun var ferdig på Kunst- og håndverkskolen. 

- Jeg har bodd i København i syv år og hadde studioet mitt i etasjen under mannen min. Jeg startet firmaet i 2009 og har holdt show i København i 12 sesonger. Det passet bare bedre for meg å være der enn i Norge. Jeg synes det som skjedde i norsk mote var helt forskjellig fra den moten jeg ville holde på med. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer