Nett-veske

Vi ser denne vesken overalt på Instagram

Og det beste er; den koster bare 18 kroner!

IT-VESKE: Med denne kommer du garantert til å skille deg ut fra mengden i sommer (hvert fall helt til det blir en stor trend da). Foto: Skjermdump fra Instagram / @nycbambi
IT-VESKE: Med denne kommer du garantert til å skille deg ut fra mengden i sommer (hvert fall helt til det blir en stor trend da). Foto: Skjermdump fra Instagram / @nycbambi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hadde du noen gang tenkt at en veske med hull i skulle være på «alles» lepper - eller skuldre? Vi har nemlig lagt merke til at såkalte nett-vesker herjer på Instagram-profilene til flere i motebransjen, så du skal ikke se bort ifra at det dukker opp et par slike vesker på de norske strender og svaberg i sommer. 

For det er jo sånn med trender - de har en aldri så liten tendens til å spre seg. Og vi merker at hver gang det oppstår noe nytt og spennende, blir vi med en gang ganske så nysgjerrige. Når jeg ser disse bildene på Instagram (se lengre ned i saken) så får jeg lyst til å kjøpe meg et nett og stappe ett magasin i det sammen med noen appelsiner. For det ser det ut til at det er mange som gjør. 

Kanskje er det fordi disse nettene ofte brukes mest når det kommer til det å handle mat, men det er heller ikke til å stikke under en stol at det gir det hele litt farge. Og hvem vil vel ikke ha en appelsin om sommeren, si? Psst: Husk også å sjekke ut disse superfine stråveskene! 

Lag en selv

Nå har vi funnet noen ganske så budsjettvennlige alternativer til disse handlenettene nederst i saken, men mange er på gjenbruksbølgen om dagen, så hvorfor ikke lage deg en nett-veske av en gammel t-skjorte? Det er det nemlig noen som viser deg hvordan du gjør i filmen vi har lagt ved under. Ja, de snakker riktignok tysk, men videoen i seg selv viser godt hvordan du kan få det til!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer