Kylie Jenner

Vi tuller ikke: Nå er det trendy å sminke ørene

Er dette noe du kommer til å teste ut?

SMINKE ØRET: Louis Vuitton overrasket med en litt annerledes sminke da de skulle vise frem sin vår/sommer-kolleksjon. Foto: Zuma Press
SMINKE ØRET: Louis Vuitton overrasket med en litt annerledes sminke da de skulle vise frem sin vår/sommer-kolleksjon. Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har hørt om at flere velger å sminke ørene sine slik at de ikke skal skille seg så ut fra resten av det sminkede ansiktet, men å faktisk dekorere dem med glitter og diverse - ja, dét har vi ikke sett før! Store designere som Anthony Vaccarello, Opening Ceremony og Louis Vuitton er blant dem som har tatt i bruk sminketrenden på catwalken, og det er mye på grunn av makeupartister som Yadim, Tom Pecheux og Pat McGrath. De har nemlig tolket trenden på hver sin måte, og det har gitt oss sminkede ører som blant annet består av å farge øreflippen sort, litt detaljer her og der, eller å faktisk sminke hele øret sølv.

Trender begynner som oftest på catwalken hos de store designerne, og deretter sprer det seg på sosiale medier. Noe det også har gjort i dette tilfellet! Flere medier har omtalt øresminke-fenomenet, og mener dette kan være noe for deg som kanskje ikke har hull i ørene, eller som bare er lei av å alltid ha det samme. På Instagram har vi blant annet sett at flere har farget øreflippen i samme farge som øredobben de har satt i. Bare sjekk ut bildet under! Og det kommer vel ikke som noe sjokk at realitystjerne og sminkeentusiast Kylie Jenner (18) selvfølgelig sminker ørene sine. I videoen nederst i saken forklarer makeupartisten hennes hvorfor dette absolutt er nødvendig i Jenners tilfelle. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer