Peaches Geldof

- Vi vanker mye sammen i London

Peaches Geldof kom til Oslo for å støtte den norske designeren.

STILTE OPP FOR AADNEVIK: Rockedatter og DJ Peaches Geldof reiste til Oslo for å delta på visningen til Kristian Aadnevik for Riccovero under Oslo Fashion Week. Foto: Per Ervland
STILTE OPP FOR AADNEVIK: Rockedatter og DJ Peaches Geldof reiste til Oslo for å delta på visningen til Kristian Aadnevik for Riccovero under Oslo Fashion Week. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Vi vanker mye sammen i London, og er i det samme miljøet. Peaches er en jente som jeg føler representerer det imaget klærne våre har. Hun er rock 'n roll og glamourøs på samme tid. Hun har en rocka far og en utrolig kul stil, sier designer Kristian Aadnevik til KK.no rett før visningen av hans kolleksjon for Riccovero under Oslo Fashion Week i kveld.

Slik er stilen til Aadnevik

Skinn, fjær, nagler, lakk og paljetter. Kristian Aadnevik blir kalt for the prince of darkness, og er kjent for sin rocka, edgy og übersexy stil.

Kjolene hans har blitt brukt av Rihanna, Daisy Lowe og Beyoncé. Fergie, Cheryl Cole og Madonna.

Han har vært lærlingen til Donatella Versace, seniordesigner for Roberto Cavalli og assistenten til nå avdøde Alexander McQueen.

Den London-baserte kjolestjernen er rett og slett en av de aller største designerne vi har.

Peaches Geldof skal sitte på første rad

- Jeg liker å blande det tøffe og rocka med det mer myke og feminine. Denne kontrasten er mitt kjennetegn, sier designeren.


Det er derfor ikke tilfeldig at stilikon og rockedatter Peaches Geldof skal sitte på første rad. 22-åringen er blitt invitert til å spille plater på etterfesten.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer