ÅPENT I NYTT INTERVJU: I et ferskt intervju med Allure-magazine snakker Victoria Beckham åpent om familielivet, treningen og skjønnhetsrutinene sine. Foto: Splash News/Incognito MP/All Ove
ÅPENT I NYTT INTERVJU: I et ferskt intervju med Allure-magazine snakker Victoria Beckham åpent om familielivet, treningen og skjønnhetsrutinene sine. Foto: Splash News/Incognito MP/All Ove Vis mer

Victoria Beckham

Victoria Beckham: - Jeg løper 6,4 km hver dag

Og motestjernen har sluttet å barbere leggene.

Publisert

De glade dager som solbrun «Spice Girls»-stjerne er for lengst over for Victoria Beckham (39).

Skyhøye platåsko er byttet ut med elegante hæler og rumpetasken erstattet av tusenvis av eksklusive vesker fra Hermés og Louis Vuitton.

De åletrange catsuitsene er selvsagt pakket pent bort i esker på loftet, og det samme er de røde lateksbuksene.

Ikke minst er brunkremen og solarium kastet til fordel for mer naturlig makeup, og kløfta er ikke like frekk, etter at hun erkjente å ha operert brystene tilbake til en mer normal 75A-størrelse for en del år siden.

Firebarnsmoren gjør i disse dager stor suksess med sine vesker, som selger som varmt hvetebrød, og kleskolleksjonene «Victoria Beckham» og «Victoria - Victoria Beckham» har de aller hotteste stjernene på kundelisten.

Se bilder fra den siste visningen hennes under New York Fashion Week nedenfor:


 

Løper hver dag

Men, tross en særdeles hektisk karriere og et ekstra travelt familieliv, tar fru Beckham seg tid til trening, helse og hudpleie. Og i et ferskt intervju med Allure magazine innrømmer den tidligere popsangerinnen at hun står opp kl. 06.00 og løper hvert fall 6,4 km – hver eneste dag.

Tidligere har Beckham fortalt amerikanske Vogue om hvordan hun løp seg tilbake i form etter fødselen av datteren Harper, har Daily Mail tidligere skrevet.

- Jeg trente mye. Jeg løp mye. Jeg løp seks dager i uken, og ja, jeg blir litt besatt når jeg kommer inn i noe, sa hun.

I tillegg til løping fulgte hun et strengt treningsopplegg laget av stjerne-PT Tracy Anderson, som også har Gwyneth Paltrow på kundelisten.

SUKSESS: Victoria snakker blant annet om suksessen som designer i det nye intervuet med Allure magazine - som er i salg i slutten av måneden. (Foto: All Over Press)
SUKSESS: Victoria snakker blant annet om suksessen som designer i det nye intervuet med Allure magazine - som er i salg i slutten av måneden. (Foto: All Over Press) Vis mer

I et intervju med Allure fra 2011 kunne Spice Girls-stjernen også fortelle at selv om hun er nøye med hva hun spiser, så er hun ikke hysterisk.

- Jeg er ikke et av de menneskene som ikke kan spise karbohydrater. Jeg spiser mye. Jeg løper mange kilometer hver dag på tredemøllen, så det funker for meg. Jeg løfter litt vekter også.

LES OGSÅ: Dette dropper hun aldri

Droppet barberingen

I intervjuet avslører designstjernen også noen av hemmelighetene bak hennes velpleide utseende, og innrømmer blant annet at hun har sluttet å barbere leggene.

Ifølge Beckham er dette takket være hennes nære venninne, skuespiller Eva Longoria,som  anbefalte laserstrålebehandling for å få bukt med uønsket hårvekst.

- Det er helt fantastisk. Du kan gå tilbake for små «touch-ups» hvis du ser bittesmå hår duke opp. Men jeg har vært veldig heldig, for det har jeg ikke måttet. Det er et av de beste tipsene Eva Longoria noen gang har gitt meg, forteller Victoria.  

MED FAMILIEN: Her er Victoria med hele familien, med unntak av yngstedatteren Harper. Alle er nå tilbake i Storbritannia. 

 
All Over Press Foto: Retna/Photoshot/All Over Press
MED FAMILIEN: Her er Victoria med hele familien, med unntak av yngstedatteren Harper. Alle er nå tilbake i Storbritannia. All Over Press Foto: Retna/Photoshot/All Over Press Vis mer

I intervjuet avslører hun også at hun var mest lykkelig da familien bodde i USA. De flyttet nylig tilbake til Storbritannia, etter at David Beckhams karriere i LA Galaxy var over.

- Jeg var det lykkeligste jeg noen gang har vært mens vi bodde i USA. Der er det mye mer akseptert at en kvinne har karriere, i tillegg til mannen. Og jeg elsket det! Forklarer hun:

- Jeg sier ikke at jeg ikke er lykkelig nå, jeg er like lykkelig nå.

Hele intervjuet med Victoria Beckham leser du i Allure magazine - og på deres nettsider.

LES OGSÅ: De kuleste damene på New York Fashion Week

Imponert over kolleksjonene

I BECKHAMS DESIGN: Her ser du skuespillerstjerne Amy Adams i en av Victoria Beckhams kreasjoner under søndagens BAFTA-filmprisutdeling.  Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press
I BECKHAMS DESIGN: Her ser du skuespillerstjerne Amy Adams i en av Victoria Beckhams kreasjoner under søndagens BAFTA-filmprisutdeling. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press Vis mer

Selv om hun er bosatt i Storbritannia, blir det mye farting til USA på fru Beckham, da klesmerkene hennes har base i New York.

Hun mottok også mye ros for sin siste visning under moteuken, og KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen er blant dem som tidligere har skrytt veldig av den tidligere Spice Girls-stjernens kolleksjoner.

Kjendiser som Elle Macpherson, Demi Moore og Blake Lively elsker Beckhams design og Victoria er selv den beste levende reklamen for sine egne kolleksjoner, som hun virkelig bærer med stil.

- Borte er tiden med for mye solpudder, brunfarge og altfor korte skjørt og dype utringninger. Hun har tidligere uttalt at hun kun designer plagg hun selv vil gå i, noe som absolutt reflekteres på catwalken, har Pedersen tidligere uttalt.

I tillegg til de elegante plaggene - som er enkle og stilrene, men samtidig innovative, er det særlig veskene fra «Victoria Beckham»-kolleksjonen 39-åringen har fått mye skryt for.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer