Candice Swanepoel

Victoria's Secret-modell Candice Swanepoel deler sine beste skjønnhetstips

Den nybakte moren ligger ikke på latsiden!

CANDICE SWANEPOEL: Supermodellen avslører sine beste skjønnhetstips! Foto: SipaUSA
CANDICE SWANEPOEL: Supermodellen avslører sine beste skjønnhetstips! Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den sør-afrikanske supermodellen Candice Swanepoel (28) har du kanskje sett mest spaserende ned catwalken til en av verdens mest storslåtte visninger; nemlig Victoria's Secret Fashion Show. Swanepoel har i mange år vært blant «englene» i Victoria's Secret-staben, og returnerer til den spektakulære undertøysvisningen som sparkes av november hvert år. Denne gangen blir kanskje første gangen vi ikke ser supermodellen på catwalken. For ikke mange ukene siden fødte nemlig Swanepoel sitt første barn, en sønn som har fått navnet Anaca. 

Og hun ser like flott ut som hun alltid har gjort. Noe som har fått mange til å lure på hva hemmelighetene hennes egentlig er! Da er det godt at franske Vogue fikk takk i den travle moren og modellen for en kjapp prat om Candice Swanepoels beste skjønnhetstips!

- Det første jeg gjør når jeg våkner, er at jeg tenker på hva jeg skal ha til frokost. Ofte blir det en spinat- og fetaomelett fordi jeg elsker egg. Det hender også at jeg lager den tradisjonelle «full English breakfast» som jeg har vokst opp med i Sør-Afrika. I tillegg elsker jeg juicer, men jeg tror ikke jeg hadde klart å leve kun på en juicediett - da hadde jeg vært i et ekstremt dårlig humør hele tiden.

Deretter går turen til badet hvor supermodellen ikke har en så altfor vanskelig skjønnhetsrutine.

- Rens og fuktighet. Noen ganger bruker jeg en maske dersom huden min trenger det. Min hemmelighet? Hold det enkelt! (Lyst på oppskrift? Sjekk ut Kendall Jenners egne oppskrift på superenkel «bort med kviser»-maske!)

SKJØNNHETSRUTINE: Der gir Candice Swanepoel grei beskjed: Hold det enkelt! Foto: SipaUSA
SKJØNNHETSRUTINE: Der gir Candice Swanepoel grei beskjed: Hold det enkelt! Foto: SipaUSA Vis mer

- Jeg elsker å ta meg en lur

Den norske supermodellen Jenny Sinkaberg har tidligere uttalt til KK.no at designerne ønsker seg kleshengere på catwalken, og sånn er det bare. I tillegg skal et team av frisører og makeupartister stelle med dem i timesvis før de skal ut på catwalken, og det kan slite på både hud og hår.

- Fordi det er så mange som alltid jobber med håret mitt, bruker jeg fuktighetsmasker som jeg har i i håret over natten og vasker ut om morgenen. Jeg bruker også naturlige oljer som jeg har stående rundt om i huset. 

Franske Vogue: Hvilke skjønnhetsprodukter har du alltid i vesken?

- Rosevannolje, leppepomade, olje med lukt og en god fuktighetskrem.

Hverdagen til modellene er som oftest ganske så hektiske. Swanepoel har funnet ut av yoga funker godt for henne når hun skal stresse ned og slappe av. Supermodellen skal ha lært flere pusteteknikker som skal ha hjulpet godt. I tillegg til å drive med yoga, svømmer, bokser og padler hun når hun skal trene. Men det er ikke disse grenene som er favorittaktiviteten.

- Jeg tror det er pilates som er favoritten. 

Franske Vogue: Hvordan holder du energien oppe?

- Selv om det var veldig vanskelig først, så har jeg sluttet å drikke kaffe helt. Og nå som jeg ikke er avhengig av å ha det, føler jeg at energien ikke går så opp og ned. Og for å lade opp batteriene tar jeg meg en lur. Det er det beste.

Og selv om Swanepoel prøver å unngå å spise hvete tidlig om morgenen, er det en ting hun må unne seg når hun er i en viss hovedstad.

NYBAKT MAMMA: For ikke mange ukene siden fødte Candice sønnen Anaca. Foto: SipaUSA
NYBAKT MAMMA: For ikke mange ukene siden fødte Candice sønnen Anaca. Foto: SipaUSA Vis mer

- Jeg elsker croissanter - spesielt i Paris. Brødet og bakverket er bare så utrolig godt! 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer