Candice Swanepoel

Victoria's Secret-modell Candice Swanepoel deler sine beste skjønnhetstips

Den nybakte moren ligger ikke på latsiden!

CANDICE SWANEPOEL: Supermodellen avslører sine beste skjønnhetstips! Foto: SipaUSA
CANDICE SWANEPOEL: Supermodellen avslører sine beste skjønnhetstips! Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den sør-afrikanske supermodellen Candice Swanepoel (28) har du kanskje sett mest spaserende ned catwalken til en av verdens mest storslåtte visninger; nemlig Victoria's Secret Fashion Show. Swanepoel har i mange år vært blant «englene» i Victoria's Secret-staben, og returnerer til den spektakulære undertøysvisningen som sparkes av november hvert år. Denne gangen blir kanskje første gangen vi ikke ser supermodellen på catwalken. For ikke mange ukene siden fødte nemlig Swanepoel sitt første barn, en sønn som har fått navnet Anaca. 

Og hun ser like flott ut som hun alltid har gjort. Noe som har fått mange til å lure på hva hemmelighetene hennes egentlig er! Da er det godt at franske Vogue fikk takk i den travle moren og modellen for en kjapp prat om Candice Swanepoels beste skjønnhetstips!

- Det første jeg gjør når jeg våkner, er at jeg tenker på hva jeg skal ha til frokost. Ofte blir det en spinat- og fetaomelett fordi jeg elsker egg. Det hender også at jeg lager den tradisjonelle «full English breakfast» som jeg har vokst opp med i Sør-Afrika. I tillegg elsker jeg juicer, men jeg tror ikke jeg hadde klart å leve kun på en juicediett - da hadde jeg vært i et ekstremt dårlig humør hele tiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer