Victoria's Secret Fashion Show:

Victoria's Secret-modellene kom på etterfest i norsk design

Se alle antrekkene fra den rosa løperen her!

VICTORIA'S SECRET: Candice Swanepoel (nummer to fra venstre) var blant modellene som kom i norsk design på etterfest. Foto: Scanpix
VICTORIA'S SECRET: Candice Swanepoel (nummer to fra venstre) var blant modellene som kom i norsk design på etterfest. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken ble den årlig undertøysvisningen til Victoria's Secret spilt inn. I år hadde englene tatt turen til Shanghai, og mye skjedde i løpet av innspillingsdagen. En av modellene falt da hun nærmet seg slutten av catwalken, Harry Styles (23) opptrådte foran tre ekskjærester, og norske Frida Aasen (22) ble historisk som første norske Victoria's Secret-modell.

Fra før av er de nordiske landene godt representert ved svenske Elsa Hosk (29) og danske Josephine Skriver (24), som begge har forholdsvis lang fartstid hos undertøysmerket. Både Hosk og Skriver er blant de mest profilerte englene sammen med veteraner som Adriana Lima (36) og Candice Swanepoel (29).

Etter at showet var ferdig innspilt, tok modellene nok en gang på seg finstasen og kastet seg ut på etterfest. Alle møtte opp på løperen som var rullet ut og inn mot festen, som også for anledningen selvfølgelig var rosa.

LES OGSÅ: Nå kommer korsettet du skal bruke på trening

Candice Swanepoel i norsk design. Foto: Scanpix
Candice Swanepoel i norsk design. Foto: Scanpix Vis mer
Frida Aasen i design av Kristian Aadnevik. Foto: Scanpix
Frida Aasen i design av Kristian Aadnevik. Foto: Scanpix Vis mer

Både Swanepoel og Frida Aasen hadde valgt norsk design for anledningen. Begge modellene møtte opp på den rosa løperen iført sorte antrekk designet av norske Kristian Aadnevik. Designeren har selv delt bildene av modellene med sine 500 000 følgere på Instagram. Det samme har Frida Aasen, men vi venter fremdeles på at Victoria's Secret-stjernen Swanepoel skal gi den norske designeren en «shout out».

LES OGSÅ: 8 ting du må vite om årets Victoria's Secret Fashion Show

Den siste tiden er det flere superstjerner som har fått øynene opp for norsk design. Gigi Hadid (22) har blant annet blitt sett i både Holzweiler, Edda Gimnes og Elisabeth Stray Pedersen, mens kollegaen til Aasen og Swanepoel, Romee Strijd (22), brukte en veske fra det norske merket HVRMNNSN.

Men det var ikke bare Aasen og Swanepoel som hadde tatt turen til etterfesten. Se hva de andre englene hadde valgt for anledningen i bildekarusellen under:

Psst: Ta en titt på de mest minneverdige øyeblikkene fra Victoria's Secret-visningene her!

Victoria's Secret After Party

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer