Victoria's Secret Fashion Show:

Victoria's Secret-modellene kom på etterfest i norsk design

Se alle antrekkene fra den rosa løperen her!

VICTORIA'S SECRET: Candice Swanepoel (nummer to fra venstre) var blant modellene som kom i norsk design på etterfest. Foto: Scanpix
VICTORIA'S SECRET: Candice Swanepoel (nummer to fra venstre) var blant modellene som kom i norsk design på etterfest. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken ble den årlig undertøysvisningen til Victoria's Secret spilt inn. I år hadde englene tatt turen til Shanghai, og mye skjedde i løpet av innspillingsdagen. En av modellene falt da hun nærmet seg slutten av catwalken, Harry Styles (23) opptrådte foran tre ekskjærester, og norske Frida Aasen (22) ble historisk som første norske Victoria's Secret-modell.

Fra før av er de nordiske landene godt representert ved svenske Elsa Hosk (29) og danske Josephine Skriver (24), som begge har forholdsvis lang fartstid hos undertøysmerket. Både Hosk og Skriver er blant de mest profilerte englene sammen med veteraner som Adriana Lima (36) og Candice Swanepoel (29).

Etter at showet var ferdig innspilt, tok modellene nok en gang på seg finstasen og kastet seg ut på etterfest. Alle møtte opp på løperen som var rullet ut og inn mot festen, som også for anledningen selvfølgelig var rosa.

LES OGSÅ: Nå kommer korsettet du skal bruke på trening

Både Swanepoel og Frida Aasen hadde valgt norsk design for anledningen. Begge modellene møtte opp på den rosa løperen iført sorte antrekk designet av norske Kristian Aadnevik. Designeren har selv delt bildene av modellene med sine 500 000 følgere på Instagram. Det samme har Frida Aasen, men vi venter fremdeles på at Victoria's Secret-stjernen Swanepoel skal gi den norske designeren en «shout out».

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1 kr / 119 kr mnd

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer