Mardou & Dean

Vil du at kjæresten skal kle seg i slengbukser?

Slengbukser på menn er tilbake i motebildet. I hvert fall om vi skal følge det norske designmerket Mardou & Deans trender for neste års vårkolleksjon.

Vil du at kjæresten skal kle seg i slengbukser?
Publisert
Sist oppdatert

Ingrid Bredholdt og Patrik Rosenfors er designerne bak det norske merket Mardou & Dean. Forrige uke viste de sin kolleksjon for neste års sommersesong, og viste at de har tatt et skritt bort fra sin ellers mørke, rocka og tøffe stil, med en 70talls-inspirert, hippie look.

Les også: Nå skal du se ut som en hippie

Herrekolleksjonen inneholdt flere bukser med sleng. Er dette en trend norske gutter kommer til å slenge seg på, og er det noe du vil se kjæresten kledd i?

Vil du at kjæresten skal kle seg i slengbukser?

70-TALLS: Den norske designduoen bak Mardou & Dean har tydelig latt seg inspirere av 70-tallets hippie-stil. Foto: Tor Gunnar Berland.

Det er ikke bare slengbuksene som er inspirert av 70-tallet i Mardou & Deans herrekolleksjon for våren og sommeren 2015. Menn skal også kle seg i blomsterprint, gensere med raglan-snitt, fløyel og broderier i følge den norske design-duoen.

Vil du at kjæresten skal kle seg i slengbukser?

HAIR: Mardou & Deans SS15-kolleksjon minner oss om 70-tallsmusikalen "Hair", med slengbukser, blomsterprint, broderier og fløyel. Foto: All Over.

Les også: Sjekk ut Mardou & Deans forrige høst- og vinterkolleksjon

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer