Vis mer

Mardou & Dean

Vil du at kjæresten skal kle seg i slengbukser?

Slengbukser på menn er tilbake i motebildet. I hvert fall om vi skal følge det norske designmerket Mardou & Deans trender for neste års vårkolleksjon.

Publisert

Ingrid Bredholdt og Patrik Rosenfors er designerne bak det norske merket Mardou & Dean. Forrige uke viste de sin kolleksjon for neste års sommersesong, og viste at de har tatt et skritt bort fra sin ellers mørke, rocka og tøffe stil, med en 70talls-inspirert, hippie look.

Les også: Nå skal du se ut som en hippie

Herrekolleksjonen inneholdt flere bukser med sleng. Er dette en trend norske gutter kommer til å slenge seg på, og er det noe du vil se kjæresten kledd i?

Vis mer

70-TALLS: Den norske designduoen bak Mardou & Dean har tydelig latt seg inspirere av 70-tallets hippie-stil. Foto: Tor Gunnar Berland.

Det er ikke bare slengbuksene som er inspirert av 70-tallet i Mardou & Deans herrekolleksjon for våren og sommeren 2015. Menn skal også kle seg i blomsterprint, gensere med raglan-snitt, fløyel og broderier i følge den norske design-duoen.

Vis mer

HAIR: Mardou & Deans SS15-kolleksjon minner oss om 70-tallsmusikalen "Hair", med slengbukser, blomsterprint, broderier og fløyel. Foto: All Over.

Les også: Sjekk ut Mardou & Deans forrige høst- og vinterkolleksjon

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer