Anna Piaggi

Vil du ha moteråd fra denne kvinnen?

Anna Piaggi er moteikon i italia.

Grønt og sort ser ut til å være Piaggis favorittkombinasjon for tiden.
Grønt og sort ser ut til å være Piaggis favorittkombinasjon for tiden. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Anna Piaggis stil

Er hun stilig eller pinlig?

Som skribent og mangeårig moteredaktør i italienske Vogue har Anna Piaggi lang fartstid både når det gjelder tilgang til de siste trendene og muligheten til å påvirke dem.

Nesten 3000 kjoler

Men Piaggi er kjent for å være en eksentriker, og følger alltid sine egne veier innenfor journalistikken såvel som i moten.Kan Anna Piaggi egentlig å kle seg? Stem i boksen nederst til høyre i saken.Piaggi er et av Italias største moteikoner. Under en stor utstilling på Victoria & Albert Museum i London i 2006 kom det frem at Piaggi eier omlag 2865 kjoler og 265 par sko.Les også:
 • Tør du vise deg slik?
 • Playboy rundt halsen

  Man skulle tro at en samling som dette åpner for muligheter til å kle seg både stilig og moteriktig.Men Piaggi går sine egne veier.Da hun denne uken ankom etterfesten til designeren John Richmond i Paris, var det i et antrekk som lett tiltrakk seg fotografenes linser.Hatten var et kapittel for seg. Det samme var stokken, smykket (Playboy-amulett!) og selvsagt sminken.Hva synes du om Anna Piaggis stil?Se flere bilder av moteikonet i bildeserien:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer