ALT HUN TAR PÅ SEG BLIR BESTSELGERE: Hertuginnen av Cambridge har for lengst rukket å bli en trendsetter. Se hva hun har på seg lenger ned i saken, og hvor du kan få tak i det. Foto: All Over Press
ALT HUN TAR PÅ SEG BLIR BESTSELGERE: Hertuginnen av Cambridge har for lengst rukket å bli en trendsetter. Se hva hun har på seg lenger ned i saken, og hvor du kan få tak i det. Foto: All Over Press Vis mer

Sko

Vil du ha skoene til Kate?

Du er ikke den eneste, for de er allerede utsolgt, men her er tipsene til noen som ligner.

Hertuginnen av Cambridge har for lengst rukket å bli et royalt moteikon. Det amerikanske kjendisbladet People har dessuten kåret henne til en av verdens best kledde.

Men hun er minst like kjent for å velge billige plagg framfor dyr design.

I billigkjole fra Zara

Dagen etter bryllupet med Prins William var den Grace Kelly-aktige brudekjolen fra Sarah Burton for motehuset Alexander McQueen byttet ut med en kongeblå chiffonkjole fra Zara, til 600 kroner.

Kjolen er for lengst revet ut av hyllene til den spanske kleskjeden, både i butikkene og på nett.

I enkle kilehælsandaler

På føttene hadde Kate Middleton på seg et par svarte og beige kilehælsandaler. Disse brukte hun også da hun skulle handle inn det siste noen dager før bryllupet.

Ved første øyekast kan de ut som disse fra Lanvin til 3000 kroner hos Net-a-Porter.com , men det viser seg at de er fra LK Bennett, til rundt tusenlappen.

Slike sko går nå unna i et rivende tempo. Selv Prins Harrys kjæreste Chelsy Davy, som også var i bryllupet, skal ha prøvd et par i den engelske butikken Office i Kings Road i London, ifølge avisen Daily Mail.

Vil du følge i Kates fotspor?

Det er mange ulike sandaler med kilehæl i bast å få tak i nå. På Zara har de blant annet oransje og grønne varianter. På nettsiden Asos.com får du dessuten tak i et par som nærmest er identiske med Kate sine.

KJØPETIPS: Kilehælsandaler med royal touchCirka kr 850, Steve Madden/Asos.com.
Kr 600, Zara.
Kr 550, Asos.com.
Kr 680, Zara.
Fra Filippa K.
Fra Geox.

Kongelig trendsetter

Kate har allerede bevist at hun har de samme trendsettende egenskapene som Lady Diana.

Den blå Issa-kjolen hun hadde på seg under den offentlige pressekonferansen i forbindelse med forlovelsen ble utsolgt på få minutter. Og forlovelsesringen – en rosettring med en safir omgitt av diamanter – er blitt pop igjen, ifølge gullsmedbransjen.

Brukerne av KK.no’s motetjeneste Trendtoppen ga henne også tommelen opp før den store dagen. Hele 86 prosent elsket den blivende britiske kronprinsessen i klassisk mørkeblå drakt med innsvinget jakke og smalt, knelangt skjørt (lenke til Trendtoppen).

PRINS HARRYS KJÆRESTE CHELSY DAVY VIL HA SAMME SKO: Her prøver hun et par i butikken Office i Kings Road i London noen dager etter bryllupet Foto: All Over Press
PRINS HARRYS KJÆRESTE CHELSY DAVY VIL HA SAMME SKO: Her prøver hun et par i butikken Office i Kings Road i London noen dager etter bryllupet Foto: All Over Press Vis mer

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: